parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

Cum sa castigi credit…online

on April 11, 2016

Se spune ca in viata nimic nu e gratuit sau, cum spune mama, nu primesti nimic “de-a gata”.  Da, am invatat si eu de-a lungul anilor, ca trebuie sa muncesti din greu pentru a obtine ce-ti doresti, mai trebuie sa fii perseverent, sa stii incotro te indrepti, sa ai rabdare..Sunt multe de facut si din fericire sau din pacate (nu m-am putut hotari intre cele 2) nu exista o reteta a succesului spre care tindem fiecare. Chiar si termenul de succes poate avea o semnificatie diferita, in functie de respondent. Daca pentru mine, succesul ar putea sa-nsemne sa am credit online, sa fiu citita de bloggeri de succes, sa am inspiratie ca sa pot inspira la randul meu pe altii, pentru un altul succes este sa reuseasca sa mai urce o treapta din ierarhia companiei. Pana la urma, succesul este o stare, pe care toti o putem atinge, daca suntem consecventi, daca ne implicam trup si suflet in ceea ce facem, daca pornim la drum alaturi de prieteni precum Entuziasmul, Pasiunea, Increderea.

logoAr fi simplu sa urmam un sablon, sa stim pe ce drum sa o luam pentru a castiga vizibilitate sau incredere in mediul online. Exista ceva linii directoare, dar drumul nu este lin, nu e ca si cum ti-ai lua un credit bancar. La acest capitol lucrurile sunt mai simple, mai ales daca stii cui sa te adresezi. Cu partenerii potriviti, sub indrumarea unor profesionisti adevarati, este foarte simplu sa accesezi creditul de care ai nevoie. Imi amintesc ce rapid s-au miscat lucrurile atunci cand am am luat un credit prima casa si apelat la AVBS Credit, companie de brokeraj bancar care ofera servicii de creditare gratuit. Da, ati citit bine, gratuit! Se pare ca totusi exista si lucruri gratuite in viata, numai  sa stii unde sa le cauti!

Prin analogie, m-am gandit ca trebuie sa existe ceva asemanator si in mediul online, o astfel de companie, care sa iti aduca in blogosfera credit moral, mai ales daca esti la inceput de drum si nu esti sigur de cararile pe care pasesti. Si tot cautand, am dat de competitia Spring SuperBlog, care mi-a adus foarte multe beneficii! Nu stiu daca mi-a dat credit, dar stiu ca mi-a ridicat stacheta destul de sus, provocandu-ma sa caut in mine idei, putere de a continua atunci cand simteam ca nu mai sunt in stare, dandu-mi consecventa pe care in primele 3 luni de viata ale blogului doar speram sa o am, dar nu reuseam s-o ating. Pentru mine, a fost calatoria perfecta spre o noua etapa din viata micutului blog care isi propune sa creasca si sa contribuie cumva la schimbarea mentalitatilor intr-un domeniu drag mie, cel al parentingului.

Sa particip la aceasta competitie a insemnat sa ma autodepasesc, sa inving oboseala si sa-mi demonstrez ca nu abandonez corabia atunci cand dau de greu. Spring SuperBlog mi-a oferit si multe modele de care nici nu stiam, m-a ajutat sa vad o imagine de ansamblu a blogosferei romanesti din acest moment, mi-a aratat unde ma clasez eu in acest moment. Mi-a adus bucurii, dar si incruntari de spranceana*:) happy. Sunt multe de spus despre aceasta experienta si cred ca voi mai scrie o vreme despre ce trairi am avut in perioada concursului.

Revenind la credite, fie ele online sau offline, acestea se obtin, de regula, ca urmare a unor eforturi depuse. Exceptia am vazut-o mai sus si e bine sa stim ca uneori o putem lua pe scurtatura, macar in anumite domenii. Cand vine vorba de credite bancare, eu aleg sa apelez la acei parteneri care imi ofera un lux gratuit, asa cum spunea si fondatorul companiei, Valentin Anghel: „A avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ!”

Acest articol a fost scris pentru ultima proba din Spring SuperBlog 2016.

 


5 responses to “Cum sa castigi credit…online

  1. Dacă o să munceşti şi o să fii la fel de pasionată şi pe viitor, ai toate şansele să câştigi credit mult şi durabil în online. Aplică ceea ce ai observat şi o să ai succes!
    Mulţumim pentru articol!
    Baftă în tot ceea ce faci!

    Liked by 1 person

    • Multumesc de recomandari! Apreciez ca v-ati luat timp sa raspundeti celor care au scris articole pentru aceasta proba! Nu stiu daca mai sunt alti sponsori care au facut acest lucru, deci laudabil exemplu :). Iar aceasta ultima proba, a fost o provocare interesanta, care mi-a dat mult de gandit si mi-a dat teme de casa, de aceea va multumesc si eu!

      Like

  2. Mire says:

    Multumesc pentru mentionare si felicitari pentru marea reusita de a termina concursul. Este o provocare uriasa si orice lucru inceput pe care il ducem la bun sfarsit ne caleste vointa si ne duce mai aproape de a ne indeplini visele. Sunt de acord ca succesul are multe fete, uneori surprinzatoare 🙂
    Mult succes!

    Liked by 1 person

  3. Multumesc Mire, pentru apreciere! Chiar a fost provocare de care imi voi aminti o vreme 🙂 Iar tie, felicitari pentru informatiile pretioase- esti o sursa foarte buna de informare cand vine vorba de calatorii, felicitari pentru articolele savuroase si pentru ca esti o sursa de inspiratie! 🙂

    Like

Leave a comment