parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

Revenire

on May 2, 2016
Arow.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalsPhoto.net

Au trecut 3 saptamani de cand n-am mai scris, cred ca cea mai lunga absenta de cand am inceput blogul! Ce greu am repornit motoarele, desi am simtit mereu nevoia de a descarca anumite experiente, anumite intamplari care se cereau a fi consemnate atunci cand le-am trait! A fost o perioada cam aglomerata. Dupa experienta avuta cu competitia SuperBlog, care mi-a cerut mult mai mult decat eram eu pregatita sa ofer in perioada imediat urmatoare revenirii mele la job, am simtit nevoia de o scurta pauza, care s-a transformat intr-una cam lunga, pentru ca a fost ziua lui D, pentru ca serviciul ma solicita si el mai mult decat as vrea, pentru ca au venit Pastile, pentru ca…

Aproape in fiecare zi mi-am propus sa scriu, dar mereu a intervenit ceva. Diminetile in care ma trezeam foarte devreme pentru a incropi ceva, erau acaparate de D, care parca ma sabota cu trezirile lui matinale, iar serile ii erau dedicate tot printisorului meu iubit, care tanjea dupa atentia mea, dupa bratele mele, la fel cum si eu eram dornica sa petrec cu el putinul timp ramas dintr-o zi care s-a scurs prea repede.. Dupa ce vedeam ca D. a plecat pe taramul viselor, fie il urmam si eu, epuizata dupa agitatia de peste zi, fie imi adunam fortele pentru a mai face diversele treburi ramase neterminate prin casa.

Nicicum nu am reusit sa ma reasez pe sina, dar de acum inainte imi propun sa scriu constant, sa incerc sa ma tin de programul avut in timpul competitiei SuperBlog. Mi-am dovedit atunci ca pot sa raman implicata si sa fiu consecventa, atat timp cat stiu in ce directie ma indrept. Iar acum stiu ca scriu nu doar pentru mine (asa cum am pornit initial), ci si pentru a semnaliza anumite probleme de care ma lovesc si pe care poate, pe moment, n-am stiut cum sa le tratez sau n-am avut posibilitatea de a transmite mesajul meu pacifist si dornic de a exprima viziunea mea de a creste copiii. Dar vor fi si situatii cand nu ma voi limita la acest subiect, dupa cum am aratat si pana acum.

      Pentru azi, cam atat, deoarece vreau sa ma rezum la postari mai scurte, si sper eu, mai relevante, desi sunt genul careia ii place sa se intinda cat de mult! *:D big grin Insa mi-am dat seama de mai demult ca principiul KISS e preferabil si in scris si in alte domenii. Asa ca, I’ll try as much as possible to Keept It Short & Simple. *:) happy

            Pana data viitoare, va las cu un citat: “orice revenire e, probabil, o iluzie, chiar daca o dorim cu tot dinadinsul. Nu mergem decat inainte” (Octavian Paler). Si inca ceva: Hristos a inviat! Pace si tihna sa fie!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: