parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

Dream Management sau stiinta de a-ti indeplini visurile

on January 27, 2019

beautiful-blur-carefree-371997.jpgEvenimentele faine, cele care te inspiră și te fac să simți că poți să muți și munții din loc ar trebui să aibă loc dimineața! 😀 Serios că da! Sau ar trebui să conțină avertizarea că te pot încărca cu foarte multă energie și că s-ar putea să aibă efect de cofeină, în sensul că nu mai poți vrei să dormi :)). Așa mă simt eu în seara asta după mai bine de 3 ore jumatate la un atelier minunat, de Dream Management pe care l-am ratat prima dată când a avut loc în Sibiu, a doua oară am fost la o versiune mai scurtă a lui care mi-a stârnit tare curiozitatea, iar a treia oară nu numai că am ajuns, dar am și plecat de acolo cu un zâmbet larg pe față, cu încrederea că pot să-mi realizez unul din visurile de pe lista de visuri. Și acum vorbesc de acel gen de convingere pe care am mai avut-o odată în viață asta atunci când am mai avut un vis care mie-mi părea prea mare (și care s-a împlinit). Un fel de convingere care s-ar traduce foarte bine prin acest citat: If you can see it in your mind, you can hold it in your hand. Dar înainte să vă mai vorbesc de entuziasmul meu ajuns la cote înalte, deși el o să răzbată probabil din tot textul, să vă spun câte ceva despre acest atelier.

Atelierele acestea practice și pline de good vibe sunt organizate și concepute de Mirela Oprea, această zână minunată dedicată îndeplinirii visurilor celor dechisi, celor interesați să dea o voce visurilor, să le dea apoi o formă și mai apoi să le dea aripi și să le ducă la destinația finală. Cred că zână nu e cel mai bun termen deoarece nu vorbim de magie aici, ci de o știință ce se află în spatele acestei metode despre care Mirela ne-a vorbit. Da, scepticilor, nu sunt doar niște vorbe goale. Sunt niște pași relativ simpli de urmat în procesul acesta, dar și dacă v-aș spune despre ce e vorba nu cred că v-ați lămuri suficient. De ce? Pentru că e nevoie să fii acolo în sală, alături de alți oameni care visează frumos, să-ți împărtășești visul, să răspunzi întrebărilor, să îndrăznești să te provoci singur vorbind despre ceea ce-ti dorești, să simți vibrația aceea care nu prea poate fi povestită.

Iar faptul că e atât de concret în privința acțiunilor îl face să depășească toate așteptările. Așa cum remarca în seara asta o persoană de la atelier, dincolo de frumusețea evenimentelor de dezvoltare personală e bine să rămânem cu ceva, nu doar cu o amintire și apoi viața să revină la normal. Cred că e nevoie să ne însuflețească suficient de mult încât să ne dorim și să începem să facem pașii mici care ne vor duce spre realizarea obiectivului sau visului nostru, depinde cum vreți să-i spuneți.

Și la cât de mult a subliniat Mirela importantă pașilor (penibili de) mici, nu cred că nu s-a înțeles suficient de bine ce avem fiecare de făcut în continuare. Pentru că și asta e frumusețea întregii povești: pleci de acolo cu mai multe lucruri, printre care claritate asupra primei acțiuni ce ar trebui urmată în direcția visului, dar și cu un partener care să te ajute să faci primul pas.

E nevoie să încercați experiența și apoi să mă contraziceți. Sau e nevoie să las eu lucrurile să se așeze pentru că impresiile astea sunt la cald. Dar nu e asta! Nope! Pentru că a lăsa lucrurile să se așeze înseamnă a lăsa să se aștearnă praful pe un vis de-al nostru de teamă că e prea mare, că nu suntem în măsură, că nu avem competență, că nu avem resurse, etc. Lista și-o știe fiecare. Dar astea sunt un fel de scuze ascunse sub teama că nu știm poate de unde s-o apucăm. Ori la Dream Management îți clarifici visul (în cazul în care nu ți-e clar) și de unde să începi. Să mai spun ceva? Da,și că întâlnești oameni grozavi ca să vă mai dau ceva din cadrul evenimentului .

Aș mai putea continua mult și bine după seară asta, dar mai bine vă convingeți voi participând la un atelier să vedeți despre ce vorbesc. Eu nu pot decât să mă felicit pentru timpul bine investit. Am știut eu încă de azi dimineață că azi va fi o zi memorabilă. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: