parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

#18 Activitati de facut, locuri de vazut, bine de stiut – Saptamana 24 – 30.01.

on January 23, 2019

sibiu-3642749_1920.jpgDacă vă întrebați ce planuri să vă faceți pentru săptămâna 24 – 30.01., s-ar putea să vă fie de folos această listă a evenimentelor din orașul nostru și din împrejurimi. Rubrica se adresează cititorilor din Sibiu sau celor care sunt în trecere prin Sibiu. M-am gândit să creez un loc în care se reunesc cele mai multe evenimente dedicate copiilor și părinților ce vor avea loc în orașul nostru în decursul unei săptămâni. Am spus cele mai multe pentru că sigur nu am cum să le cuprind pe toate și nici nu-mi propun asta. Voi adăuga atelierele și evenimentele pentru copii, dar știu sigur că și noi, părinții, avem nevoie să evadăm, chiar dacă asta înseamnă poate tot un event care are legătură cu creșterea copiilor, sau alteori, o escapadă la mișcare, la Yoga sau la un spectacol. Așa că, veți regăsi în aceste articole și evenimente care se adresează mămicilor sau părinților, în general.

Ideea asta mi-a răsărit în minte de multă vreme și mi-am propus să-i dau curs deși mă simt nevoită să recunosc că fac asta cu ceva emoții. Sper să vă fie de folos articolul și să vă ușureze căutările de activități interesante pe care uneori le ratați pentru că poate ați uitat să vă arătați interesate de event sau pentru că nu mai știți în ce zi era. Ideea s-a născut ca urmare a căutărilor mele efervescente de evenimente. Sunt preocupată de activități, deși nu ajungem prea des unde ne propunem, pentru că …mobilizare dificilă, copii mici care nu vor să stea în scaunul de mașină, somnul de amiază, treziri cu plânsete, etc. Poate aveți habar despre ce vorbesc :). Dar creștem noi și recuperăm. Până atunci, m-am gândit ca măcar să le centralizez pe toate pentru a avea o imagine de ansamblu asupra activităților pe care le-am putea face, dacă  e să se alinieze astrele și să plecăm cu bine de acasă. Și cred și sper să fie util cât mai multor mămici care vor să găsească evenimentele reunite într-un singur loc.

Postarea această va fi săptămânală, miercurea fiind ziua în care o voi publicaArticolul va conține link-uri către evenimente și o scurtă descriere a acestora (extras din event-ul de pe facebook). Dacă vreți, acesta e un fel de brief al evenimentelor, de aceea nu voi adăuga eu alte comentarii despre acestea. Mi se pare important să vă atrag atenția să nu uitați să vă înscrieți! Pentru cele mai multe activități e nevoie de acest pas. Detaliile legate de locație, oră,  vârsta recomandată, modalități de înscriere ori plată, atunci când e cazul, le găsiți în linkurile evenimentelor.

Îmi rezerv dreptul de a modifica un articol în cursul unei săptămâni, în sensul că e posibil să mai adaug evenimente noi de care nu știam la data la care am publicat articolul. 

Dacă aveți orice sugestii de îmbunătățire, adăugare a unor detalii sau întrebări, am să vă răspund cu drag cât pot de repede. Sper să vă fie de folos.

Joi, 24 ianuarie

1. Emotii Colorate – Dezvoltare personala – “Învățarea despre sentimente și emoții face parte din dezvoltarea stimei de sine pozitive și a relațiilor mai bune cu ceilalți. Pe măsură ce inteligența emoțională a copilului crește, ei își pot folosi din ce în ce mai mult informațiile emoționale pentru a ghida propria gândire și comportament. Fiecare emoție este legată de o culoare: fericirea, tristețea, mânia, calmul, cu culoare potrivita. Există însă un sentiment care nu este luat în calcul- cel roz “Care ar putea fi?”.
Monstrul colorat pe numele sau Monti, este roșu, verde, galben, albastru și negru insa toate în același timp. Îl face foarte confuz și nu știe de ce .Din fericire, are o prietena care îl ajută să vadă că toate culorile sunt sentimentele lui și el le poate sorta identificând fiecare separat și înțelegând cum îl determina să se simtă.
Ce vom face: ajutam fiecare copiii să învețe să identifice și să exprime o gamă largă de sentimente, înțelegând, de asemenea, că și alții au sentimente. Ii încurajează pe copii să se deschidă și să discute despre modul în care se simt, chiar și atunci când gândurile lor sunt confuze.
Cand : Joi 24 ianuarie 2019 ,ora 17:30- 18:30, la Family Place Caffe in Selimbar, Str. Mihai Viteazu, nr. 260A, etaj
Întrucât numărul de locuri este limitat , înscrierea se face pe bază de rezervare. Inscrieri prin mesaj la numarul de telefon: 0771.029.650 cu numele si prenumele copilului si varsta acestuia
Cost / atelier: 25 lei

https://www.facebook.com/events/302463517140435/

2. Atelier de pictura pe sticla – “Te invit să sărbătorim 160 de ani de la Mica Unire din 1859 în cadrul unui atelier de pictură pe sticlă.
Vei învăța foarte repede tehnica picturii pe sticlă și vei intra tiptil în minunata lume a culorilor. Nu-ți fă griji dacă nu ai mai pictat până acum, nu sunt necesare cunoștințe de pictură sau desen.

Vei avea la dispoziția ta toate materialele necesare, culorile, pensulele, sticla cu ramă, sursele de inspirație și vei primi îndrumare și răspuns la toate întrebările.

La sfârșitul atelierului vei pleca acasă cu un tablou creat chiar de tine 🙂

Durata atelier: 2 ore – 16:00- 18:00.
Investiție: 45 lei. Toate materialele sunt incluse.
Număr participanți: 10.
Vârsta minimă: 6 ani

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/cmZp26S18wrnOBB63

https://www.facebook.com/events/230504597852890/

3. Painting Party – “Dăm startul atelierelor de pictură pentru amatori, cu o serie de modele sensibile! N-ai mai pictat până acum? Nu-i nimic! Specialistul nostru te va ghida pas cu pas și te va ajuta să transformi pânza albă într-o frumoasă pictură semnată cu numele tău! La sfârșit, pleci cu pictură acasă!

Totul este pus la dispoziția ta: șevalet‎, pânză, vopsele, pensule, șorț… pentru călătoria ta în lumea culorilor.

Când?
Joia, orele 18.30 – 20.30

Unde?
La Art & Fun Studio, Club Pamira, Str Șurii Mici nr 39, Sibiu
Preț atelier: 75 lei/adult, 50 lei/copil.

Informații suplimentare și înscrieri la tel: 0721 50 64 64, Catrinel”

https://www.facebook.com/events/367124647206631/

4.  160 de ani de la Unirea Principatelor – “Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima Romana!

In 24 ianuarie petrecem romaneste cu preparate romanesti.
In bucataria Conacului se pregateste un meniu de sarbatoare :
* Ciorba de varza cu afumatura
* Piept de porc cu cartofi copti si salata de varza murata
* Placinta cu branza
Preparate autohtone by Chef Lihat Danut, Pode Vasile si Augustin Vasile, insotite de tuica fiarta, vin fiert si aromat si puterea ceaiului fierbinte. Deasemeni vom avea si alte preparate din lista a la carte pentru oaspetii cu gusturi alese!
Te asteptam Boier Dumneavoastra!

Noi bucurosi de oaspeti!
Rezervari : 075802480″

https://www.facebook.com/events/1145188398967503/

Vineri, 25 ianuarie

1. Intalnire art terapeutica no.14/  Spune-mi povestea ta – “Fiecare dintre noi suntem eroi in propria poveste. Va invit la prima intalnire da anul acesta, alaturi de, deja cunoscutii copii minunati din Centrul de Plasament Orlat. Fie ca esti copil, fie ca esti adult, cu totii avem experiente unice de impartasit. Vino alaturi de noi sa te bucuri de firescul curs al vietii si sa te impodobesti in metafore menite sa iti coloreze sufletul!

Pentru a da viata acestor povesti, ne vom folosi de tehnica monotipiilor. Simpla structura necesara crearii monotipiilor, faciliteaza un cadru ideal terapeutic. Procesul este aproape la fel de simplu precum stampilarea, insa nu permite repetarea imaginii.

Cand un grup lucreaza cu tehnica monotipiilor, si nu au mai lucrat inainte, se vor manifeta direct, aptitudinile fiecarei persoane de a rezolva si prezenta diferite probleme/provocari.

Te asteptam alaturi de noi sa te bucuri de magia imprimarii si
de calatoria IMPREUNA!❤

Asociatia De Poveste in parteneriat cu Art’Nativ propune continuarea proiectului Sibiul De Poveste in ceea ce priveste integrarea copiilor din centrele de plasament in comunitate, sub forma intalnirilor art terapeutice.

VINERI 25 IANUARIE, ora 16:30 – 18:00
Nr. participanti 7
Varsta 6+
Locatie: Art’Nativ

Participare pe baza de donatie: 30 lei pentru sustinerea viitoarelor ateliere

Inscrieri burnetelaura@gmail.com; 0753356248
Facilitator Laura Cândea-Burnete art terapeut Phronetik®”

https://www.facebook.com/events/532349043899556/

2. Boluri tibetane, yoga si mindfulness pentru copii – “Namaste! Va astept cu drag la joaca!

Structura acestui atelier cuprinde:
• Posturi yoga de relaxare fizica si mentala;
• Tehnici de respiratie pentru eliminarea stresului si calmare mentala;
• Jocuri interactive pentru dezvoltarea personala a copilului;
• Dans pentru eliberarea emotiilor stocate in corp;
• Meditatie mindfulness;
• Relaxare cu sunetele bolurilor tibetane;
• Muzica.

Cui se adreseaza? Copiiilor cu varste cuprinse intre 5 -13 ani.

Schimbul energetic: 40 lei/ 1 copil.

Rezervari prin sms la: 0752 309 537!

Cu cine?
Daniela Iulia Marta – profesor certificat de Yin Yoga, Yoni Shakti – Womb Yoga, Core Flow Yoga (Hatha, Power, Vinyasa, Forrest), consilier pentru dezvoltare personala, Practician de Gong, boluri tibetane si terapii complementare.

Imbracaminte: cat mai lejera/ sportiva, sosetute anti-alunecare.”

https://www.facebook.com/events/280913629290813/

3. Curs de șah pentru copii – “Academia Copiilor Afterschool organizează, pentru copii,curs de șah. ♙♝♖♟♘♕♞♔♝
➥ Cand? În fiecare VINERI, de la 16.30
➥ Unde? La sediul nostru din Sibiu de pe strada Preot Bacca 13
➥ Pret? 60 de lei/lună.
➥ Informații și inscrieri: 0728 288 981 / 0746 488 151

https://www.facebook.com/events/269674483730447/

4. Atelier de circ contemporan// modul ianuarie- februarie #Sold Out!! – “atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani
durată: 1h 30 min. / atelier / 6 ateliere într-un modul

**
Primul modul al atelierului va avea ca temă principală introducerea în arta jongleriei și presupune lucrul cu mingi, diabolo, baton floare, farfurii, pene, pălării, inele și fulare.
Cu peste 10 ani de experiență în domeniul circului (diverse proiecte în Franța, Irlanda, Bosnia, Polonia și România), o formare pedagogică în artele circului (L’école de cirque de Bruxelles) și o pasiune pentru educația non-formală, cei doi promovează circul ca artă și activitate recreativă în România. Atelierele „Alandala” sunt un amestec de discipline clasice de circ (cablu, minge de echilibru, jonglerie și acrobații), teatru, expresivitate corporală și ritm. Cei doi profesori își propun ca printr-o abordare ludică și pedagogică să promoveze lucrul în echipă, încrederea și respectul față de sine și cei din jur.

www.alandalacircus.ro

✘ Având în vedere structura modulară a proiectului, participarea copiilor la toate cele 6 sesiuni este esențială.
✘ Toate obiectele și materialele de lucru sunt puse la dispoziția copiilor de către organizatori.
✘ Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior.
✘ Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată.

Preț bilet: 60 lei / modul / 6 ateliere
Bilete online: https://bit.ly/2TGkVZj

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Locurile sunt limitate la 12 participanţi/modul.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

https://www.facebook.com/events/303720013831722/

5. Terapia prin tricotat – “In aceste timpuri, daca nu traiti ca un pustnic, suntem cu totii constienti de avantajele incredibile ale meditatiei regulate.
Personal, am crezut ca meditatia trebuie facuta in pozitia lotus, cu ochii inchisi, cu mainile pe genunchi si cu mintea golita de ganduri.
M-am bucurat cand am constatat ca am gresit in aceasta privinta. Meditatia nu este lipsa de ganduri. In schimb, nu trebuie sa permitem gandurile sa ne controleze.

Exista terapie prin tricotat?
Anul trecut, in timp ce participam la un grup de tricotat, m-am intrebat daca activitatea de tricotat ar putea fi meditativa. Doua prietene mi-au trimis cateva articole privind cercetarile recente si astfel curiozitatea mea a atins punctul culminant.
Cautarea mea a inceput prin tastarea in motorul de cautare Google “knitting as meditation” (tricotatul ca meditatie)…
Rezultatul cautarii mele il puteti afla daca participati la acest eveniment dand click pe GOING sau PARTICIP 🙂

Cui se adreseaza?
Adulti- avansati sau incepatori
Copii cu varsta 7 ani +

La prima intalnire ne prezentam, vorbim despre experienta noastra in tricotat si poate sa discutam ceea ce spera si ce ne dorim de la acest grup. ACCESUL ESTE GRATUIT.

– Daca esti incepator, vei primi toate materialele necesare pentru a invata.
– Daca esti avansat si ai un proiect inceput, il poti aduce cu tine sau putem incepe un proiect impreuna.

Indrumator: Nicoleta Ban- mama, antreprenor, trainer acreditat ANC si pasionata de arta tricotatului.

Locatia va fi anuntata pana in data de 20.01.2019
Pentru inscrieri si informatii suplimentare, ma puteti contacta la nr de telefon 0722.450328″

https://www.facebook.com/events/2334574649970863/

Sambata, 26 ianuarie

1. Atelierul de creat povesti //Masti de poveste – “atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30min.

**
Spunem povestea lui Harap Alb înainte de spectacol (https://bit.ly/2EHZtjh) și învățăm împreună ce rol și câtă putere au măștile. Diana Ribana ne propune un atelier de creație cu măști din povești, asortate cu pelerine colorate. Ne transformăm în personajele preferate din basmele de la Teatrul GONG.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

**
Bilete online: https://bit.ly/2DJgWUh

Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

https://www.facebook.com/events/221999452051491/

2. Lectie demonstrativa Technokids Basics 6-8 ani – “TECHNO BASICS: Learn computer basics including keyboarding, mouse skills, and more! … Computer Lessons for Beginners !

Formăm o nouă grupă Technokids pentru începători. Acest nivel Technokids îi învață pe copiii cum funcționează un computer, cum utilizăm mouse-ul și tastatura și vor face proiecte tematice cu ajutorul programului KID PIX 3D

Orar: sâmbătă, interval 10:30-12:00
Vârsta 6-8 ani
Prețul unui modul: 385 lei
Durata unei lecții este 90 min
Participarea la lecția demonstrativă din data de 26 ianuarie este gratuită.
Locuri disponibile: maxim 6
Locație: strada Dealului, nr 6, etaj 1
Înscrierile se fac telefonic: 0771372776/ mesaj privat”

https://www.facebook.com/events/2262295370467447/

3. Vernisaj de fotografie “Pasarile cerului” – Muzeul de Istorie Naturală Sibiu prezintă expoziția ”Păsările cerului” în memoria fotografilor:
Marian Huc și Mircea Radu Achim

Vernisaj: Sâmbătă, 26 ianuarie, la Muzeul de Istorie Naturală (Strada Cetății nr. 1), ora 13:00.
Curator: Cristian Bîscă

Expoziția va fi deschisă în perioada:
26 ianuarie – 3 februarie 2019, 16 februarie – 31 martie 2019
Miercuri – Duminică între orele 9:00 – 17:00

Expoziția „ Pasarile Cerului” este dedicată în memoria fotografilor Marian Huc și Mircea Radu Achim. Conține o parte dintre imaginile cu păsări surprinse de-a lungul timpului. Se va observa în fotografii legătura strânsă între ei, pasiunea și iubirea pentru păsări.
Au avut grijă să construiască adăpost acestor înaripate în Parcul Natural Dumbrava Sibiului, cu siguranță și în alte locuri pe care doar păsările le mai știu.

Mereu atenți la această lume colorată și plină de detalii frumoase, au reușit să ne lase imagini minunate cu aceste păsări ale cerului, pe care sunteți invitați să le admirați.

https://www.facebook.com/events/2169523600044100/

Duminica, 27 ianuarie

1. Rawdia Kids – Ingrediente si povesti – “Povestile pentru copii din Bucataria Rawdia continua si anul acesta!

De data aceasta explorăm impreuna cu cei mici, secrete din bucătăria franțuzească, cu o rețeta de macarons vegani 😊

Vom povesti despre ingrediente, vom gati impreuna si vom încheia cu un teatru cu papuselele noastre vorbitoare Susie si Mark care sunt deja preferatele copiilor.

Degustarea si reteta la pachet pentru a continua aventura culinara si acasa 😁

Cand? 27 Ianuarie
Ora? 12-13:30
Varsta? 5-9 ani
Locuri disponibile: 11
Pret? 45 Ron
Inscrieri la: 0770 261 302 pana pe data de 25 Ianuarie”

https://www.facebook.com/events/2246725358919341/

2. Sibiu: Atelier de Dream Management – “Care este visul tău?

Asta e cea mai importantă întrebare din lume! Întrebarea pe care părinţii ar trebui să o adreseze frecvent copiilor lor. Profesorii – elevilor lor. Oamenii – unii altora. Pentru că toate lucrurile importante au pornit de la un vis.

Dar cât de des e prezentă această întrebare în conversaţiile noastre? Lasă-mă să ghicesc. Mult prea rar sau deloc.

Hai la atelierul de Dream Management, daca ai sau n-ai visuri pe care vrei sa le indeplinesti. Câteva ore in care o sa te gandesti la dorintele si aspiratiile tale.

La finalul atelierului vei avea:
1. O primă listă a visurilor tale.
2. Claritate cu privire la primul pas spre unul dintre visuri;
3. Un partener care te va ajuta să faci acest prim pas;
4. Resurse / idei / contacte pentru îndeplinirea a trei visuri;
5. O metodă ştiinţifică pentru indeplinirea oricaruia din visurile tale.

Grupul ideal este de 8-12 participanţi. Primul venit, primul servit. Înscrierea se face utilizând acest link: https://goo.gl/forms/q7muBAdTM57CGorH2

Cu doua zile înainte voi trimite un mesaj de grup în care voi oferi un reminder şi informaţii despre locaţie celor care s-au inscris. Vei primi un SINGUR mesaj: nu îţi voi umple căsuţa de e-mail cu mesaje nedorite.

Daca se întâmplă ceva şi nu mai poţi veni, te rog anunţa la adresa: mirella.oprea@gmail.com, astfel încât să pot să ofer locul tău altcuiva.

Investitie: donatie recomandata de 50-100 RON.

Pentru mai multe informatii: www.mirelaoprea.com.

https://www.facebook.com/events/156469281902968/

3. La multi ani, Mozart! – “Într-o noapte de iarnă, intr-o zi de marți 27 ianuarie din anul 1756, la ora opt seara în Salzburg a avut loc un miracol: s-a născut Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart care în scurt timp va deveni o stea de la răsărit pentru fenomenul musical: Wolfgang Amadeus Mozart.

In doar 35 de ani de viață, Mozart ne-a dăruit mai mult de 600 de lucrări între care sunt 21 de opere, 15 misse, peste 50 de simfonii, 27 de concerte pentru pian, 5 concerte pentru vioara, 20 sonate pentru pian, 26 de cvartete pentru corzi și multe, multe altele.

In data de 27 ianuarie 2019, Stagiunea Camerală “Florescu-Fernandez & Friends” vă invită să sărbătorim nașterea marelui compozitor într-un concert intitulat “La mulți ani, Mozart!” unde împreună cu muzicienii: Oana Bădescu (flaut), Ciprian Dancu (clarinet), Mihai Andrițcu (vioară), Gabriel Silișteanu (violă), Alina Stavăr (violă), Makcim Fernandez Samodaiev (violoncel), Karina Fernandez Samodaiev (pian) și Monica Florescu (pian), vom asculta lucrări de muzică de cameră din creația lui Mozart.

Program MozArt:
Rondo pentru flaut si pian, kv.184
Cvartet cu flaut in re major, kv.285
Trio pentru clarinet “Kegelstatt”, kv.498
Sonata pentru pian in do major, kv.545
Variatiune pentru pian in re major, kv.573

#lamultianimozart #florescufernandez #stagiuneacamerala #mozart #amadeus #pianistmonicaflorescu #makcimfernandez #chambermusic #sibiu #forumgermansibiu

https://www.facebook.com/events/358875218226157/

Luni, 28 ianuarie

1. Sala de antrenament Speakers Club Sibiu editia#6 – “Vrei să te dezvolți pe tine și în același timp vrei să îți dezvolți și cariera sau afacerea…

Vrei să ai o viață de familie împlinită și totodată să ai timp pentru tine…

Vrei să ai grijă de sănătatea ta și în același timp să te bucuri de viață…

Deși toate cele mai sus par contradictorii, le poți avea pe toate.

Poți aceea o carieră de succes…

Poți avea sănătate deplină…

Poți avea o viață împlinită…

Știi care aspectul comun între toate cele de mai sus?

Știi care este elementul de legătură?

Este un cuvânt pe care l-ai auzit destul de des și anume:

COMUNICARE

Te invit Luni 28.01.2019 la Hotel Ramada sa vezi ceea ce facem si cine stie poate iti va placea si tie 😉

Te asteptam in sala!”

https://www.facebook.com/events/2204354036470049/

2. Limbajele iubirii. Mindfulness –  iubirea de sine – “În realitate, numai iubirea este vindecătoare și miraculoasă! Explorând limbajele iubirii vei învăța să iubești, iar cu aceeași măsură vei primi iubire!

Descoperă conceptul de mindfulness, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine!

Într-o lume a stresului și a pilotului automat, câteva clipe în care experimentezi conectarea cu momentul prezent îți va aduce vindecare în suflet, trup și minte!

Fiecare seminar sădește semințe despre conceptul MINDFULNESS și IUBIREA de SINE în contextul unei alte sub-teme!

LIMBAJELE IUBIRII – sub-tema pentru o nouă seară experiențială:
• mindfulness – aici și acum?
• iubirea de sine – eu în oglindă
• nevoia de iubire în piramidă
• limbajele iubirii – eu și ceilalți

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/vaiqr7Z9WSBLVJnP2
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea taxei

Ai acum ocazia să descoperi beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin:
• respirația conștientă
• meditația iubirii
• conectarea cu sinele prin relaxare corporală
• activarea resurselor interioare

Adu cu tine haine lejere, un izopren și o păturică alături de șosete pufoase de iarnă, pregătește-te de relaxare, lasă subconștientul să învețe tehnici și metode pe care să le practici în cotidian!

Seminar susținut de Codruta Rabagel – psihoterapeut integrativ, trainer și practician mindfulness – „viața ta o schimbi chiar tu, atunci când descoperi cum și de ce să te iubești pe tine; totodată, când vei învăța să te bucuri de fiecare clipă când vei porni într-o călătorie colorată!”

Călătoria vieții în aici și acum cu destinații în suflet și cu popasuri prețioase, și-o scrie fiecare, într-o stare de prezență și mai puțin în rememorarea trecutului ori în scrierea viitorului. Psihoterapia te aduce în contact cu tine și cu libertatea de explorare și alegere!

Codruța Răbăgel Psihoterapeut – este psihoterapeut, membru în echipa clinicii Gineko Pro Medical, coordonator Incubator107 Sibiu

Rezervă locul tău aici: https://goo.gl/forms/vaiqr7Z9WSBLVJnP2
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea în prealabil a taxei de 50 lei. Achitarea taxei se face pentru participarea la acest seminar, reprogramarea sesiunii nu este posibilă.

Înscrie-te și vei fi contactat prin e-mail pentru informații suplimentare!

Seria seminariilor Mindfulness – iubirea de sine se derulează în perioada 2018-2019.”

https://www.facebook.com/events/375074219965560/

Marti, 29 ianuarie

1. Group coaching despre Increderea in sine – “Bine te-am regasit!

Începem anul cu un nou model de întâlniri acela de coaching de grup în care poți fi chiar tu protagonistul. Va fi o experiență îmbogățită de către toți participanții grupului care vor fi resurse active în procesul de coaching.

Tematica pentru această întâlnire este Încrederea în sine.

Lipsa de încredere poate să-și facă apariția în ariile vieții personale fie în aria vieții profesionale.
Cum este propria ta viață fără încredere?
Poate fi în multe feluri, cert este că este una a convingerii NU POT.
Încrederea este credința că poți să faci ceva. Încrederea nu este despre ce poți sau nu poți să faci, ci este despre ceea ce gândești și crezi că poți sau nu poți să faci.
Încrederea nu este genetică, nu este un cadou special pe care unii îl au și alții nu, încrederea poate fi antrenată.
Încrederea este unul dintre elementele esențiale ale naturii noastre umane care ne ajută să supraviețuim și să evoluăm; este molipsitoare și când există îi influențează și pe cei din jur.
Încrederea ne influențează la diferite nivele creând astfel un cerc de influență între cognitiv – emotional – comportamental – fiziologic.

În cadrul atelierului:
– clarifici ce este și ce nu este încrederea,
– înveți cum să verifici propriul nivel de încredere,
– beneficiezi de perspectivele celorlalți participanți și vei pleca cu idei noi, claritate,
– pui reflectorul pe propriile gânduri, stări și urmărești impactul lor asupra încrederii în sine.

”Căutam mereu putere și încredere în afara mea, dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Cost participare: 50lei.

Locuri disponibile: 12.

Înscriere introspectie@icloud.com sau la tel. 0748 240 884

Facilitator :
Cristiana Vulcu – Coach & Trainer
Cu un background în pedagogie, psihologie și experiență corporate în domeniul HR, practic meseria de coach din 2014.
Sunt co-fondator Concordis (training.coaching.wellbeing) și facilitez ateliere de coaching în cadrul proiectului ‘’La o ceașcă de Introspecție’’ în Sibiu. În prezent fac coaching individual, de grup și de echipă.
Sunt coach acreditat ICI (International Institute of Coaching) & ANC.”

https://www.facebook.com/events/2074311672634918/

2. Sanatatea in farfuria ta – De ce, cand, cum, cu ce ne hranim? – “Ce?
Teorii, fundamente, ”secrete”, metode, modele de alimentație, cercetări, educație și produse sănătoase.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/EuMHliCBwlV84uPA3

De ce?
Am uitat ce ne-a spus Hipocrate acum 2500 de ani: ”Hrana să vă fie medicament” și ne-am apropiat inconștient și periculos de mult de spusele lui Edgar Cayce: ”Boala începe din farfurie”.
Credem că e momentul pentru schimbare, evoluție, sănătate, iar nutriția poate fi un prim pas în această direcție.
Cunoșterea ne poate salva pe noi și pe cei apropiați nouă.

Cu cine?
Cu Vasilica Silvia Neamu și Mihai-Victor Zerbes tehnicieni nutriționiști pasionați și preocupați de toate aspectele nutriției și de impactul acesteia asupra vieții. Dornici să împărtășească cu voi pasiunea și cunoștințele lor.

Când?
29 ianuarie, 18:45-20:15

Unde?
Compania Colt – Calea Dumbrăvii 50

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/EuMHliCBwlV84uPA3
Contribuția pentru participare este o donație minimă de 20 lei.
…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!

Vrei să fii meșter? Scrie-ne un e-mail la echipa@incubator107sibiu”

https://www.facebook.com/events/2150971521886951/

3. Operatiunea 1000 de mamici libere -Sibiu – “Operatiunea 1000 De Mămici Libere, vine in orașul tau si am ales sa incepem anul tocmai la Sibiu!!!!

Esti de acord ca fiecare mama are super puteri?

Ce ar fi daca ai stii o modalitate sigura de a iti folosi aceasta super putere in directia implinirii tuturor viselor tale si ale familiei tale?

Proiectul OPERATIUNEA 1000 MAMICI LIBERE vine in sprijinul acelora care isi doresc sa aibe propriile lor afaceri, sa fie liberi, fara constrangeri si sa aibe sansa de a fi implinite atat pe plan familial cat si cel profesional.

Daca te-ai gandit macar o data sa ai propria ta afacere, sa lucrezi flexibil, fara sef, sa nu fii nevoita sa iti desfasori activitatea la un birou 8 ore ci sa ramai acasa sau oriunde, langa copiii tai dar ai si acea dorinta arzatoare de a avea succes, hai sa iti aratam o modalitate in care noi am reusit!

Ce vrem de la tine?

Sa fi deschisa sa ne lasi sa iti aratam ca #situpoti!

Avem si un invitat special, dna Mihaela Frunza Psihoterapeut, cu o experienta vasta in domeniul psihoterapiei, o mama cu propria ei afacere care ne va povesti de acea PUTERE aflata in noi toate!

Abia asteptam sa te avem alaturi de NOI!

Locurile sunt limitate si se ocupa rapid, pentru rezervare scrieti direct mesaj privat organizatoarelor!”

https://www.facebook.com/events/294601701258825/

4. FeminiSPA – Cum sa (re)devenim femei – ” Atelier dedicat FEMEILOR care doresc să-și (re)descopere FEMINITATEA și să își manifeste această virtute în fiecare aspect al vieții, personal și profesional.

Se spune că #feminitatea este o artă… Noi spunem ca FEMINITATEA este un stil de viață, care naște viață!

Trăim vremurile în care femeile devin tot mai masculine, iar bărbații tot mai feminini… Femeile au preluat locul din capul mesei în familie, atât prin sarcinile de zi cu zi, dar mai ales prin puterea de a lua decizii și a acționa.
Femeile ies tot mai mult din zona de confort și pare că o fac cu instrumente și atitudini masculine și uită de propriile arme care sunt, de fapt, calitățile cu care s-au născut.

E vremea SĂ ACȚIONĂM FEMININ! Lumea are nevoie de femei frumoase, calde, iubitoare, care îndrăznesc să acționeze cu gingășie și curaj, care au grijă în primul rând de ele, care știu când să spună NU, dar mai ales care se respectă pe sine.

Dacă ți-am stârnit un dram de interes, iată ce subiecte vom aborda timp de 1h si 30min:

√ Puterea feminină – impact și consecințe
√ Puterea fustei
√ Ce ne distruge #feminitatea
√ Cum să te relaxezi și să ai obiceiuri sănătoase mici, dar extrem de importante
√ Cum să te tratezi ca o zeiță
√ Exerciții de feminitate

Și pentru că vorbim de “FeminiSPA”, alături de noi va fi Alina Nitu – Spa Consultant & Trainer, care aduce la acest atelier experiențele de viață ale femeilor care și-au (re)descoperit feminitatea, pornind de la un banal obicei de a merge la spa.
Alina a adunat informații prețioase de la aceste doamne și vine la Era Beauty să ți le împărtășească într-o atmosferă lejeră și prietenoasă.

Îți recomandăm să ai la tine un caiet pentru notițe 😊 Nu va fi ca la școală, deci nu te vei plictisi, dar vei primi informații utile pe care e bine să le notezi pentru a le putea aplica atunci când simți nevoia sau când ai luat decizia de A FI FEMEIE CU ADEVĂRAT.

Tarif: 30 lei / persoană
10 locuri disponibile – confirmarea se face numai prin SMS la 0742206872

Te așteptăm cu drag și voie bună! 😊”

https://www.facebook.com/events/343138909622509/

5. Sesiune terapeutica cu boluri tibetane – “Namaste! Va astep cu drag la o sesiune terapeutica cu boluri tibetane plina de beneficii pe gustul sufletului tau, un masaj sonor relaxant ce aduce echilibrare si armonizare interioara!

Cateva dintre beneficiile sunetelor si vibratiilor bolurilor tibetane sunt:
• relaxarea profunda
• reducerea stresului
• armonizare la nivel celular si in plan mental
• stimularea sistemului limfatic si intarirea sistemului imunitar
• dezintoxicare si purificare
• armonizarea, echilibrarea centrilor energetici
• sincronizarea, echilbrarea celor doua emisfere cerebrale
• deblocarea meridianelor energetice
• eliminarea starilor de nervozitate
• vindecarea insomniei si anxietatii
• imbunatatirea concentrarii
• stimularea creativitatii
• amplificarea capacitatii meditative
• eliminarea blocajelor emotionale
• echilibrare energetica
• trezirea spirituala si de autovindecare.

Schimbul energetic: 40 lei

Ihnscrieri prin sms la: 0752 309 537!

Va astept cu drag,
Daniela Iulia Marta – profesor certificat de Yin Yoga, Yoni Shakti – Womb Yoga, Core Flow Yoga (Hatha, Power, Vinyasa, Forrest), consilier pentru dezvoltare personala, Practician de Gong, boluri tibetane si terapii complementare (Cranio-Sacrala – metoda Upledger, Access Bars, Acces Energetic Facelift, Prananadi – linia vindecari si regresii, Quantum Touch).”

https://www.facebook.com/events/388797921860295/

6. Sibiu. Atelier de paine fara gluten – “Se stie ca toata lumea are o anumita intoleranta la Gluten. Sa ai o alimentatie cu cat mai putin Gluten, a devenit o necesitate pentru zilele noastre.
Insa faina fara gluten este foarte sensibila la prelucrat, iar daca nu stii exact ce trebuie sa ii faci, nu prea iese painea.
Iar daca vorbim despre amestecurile (mix) de faina fara gluten, cele mai multe dintre ele abunda in ingrediente nedorite si nesanatoase.
De aceea va propun un atelier de paine si alte produse fara gluten, unde sa aflati secretele unei paini pufoase si gustoase, sa va preparati propriul mix de faina din fainuri integrale sanatoase si pline de nutrientii necesari.

Vom prepara impreuna :
-paine fara gluten cu ou si fara ou
-clatite
-pizza

Iar acasa nu vei pleca cu mana goala: vei duce din ce am preparat la atelier,cadouri din partea partenerilor, vei primi retete in format digital (5 preparate fara gluten gata testate si adaptate), plus sfaturi si secrete care sa te ajute sa fii creativ in acest domeniu.

Vom discuta despre:
-care sunt fainurile sanatoase, integrale
– care este rolul amidonului
– ce caracteristici are fiecare faina in parte
-care este secretul cresterii painii si texturii aerisite
-cum dai gustul dorit , schimband tipul fainii
si multe altele

Parteneri:
Rawckers, unici producatori de branza raw vegana in Romania
Terra Natura, vinuri si faina organica
Microgreens Romania , producator de microplante ca si superfoods
Apa alcalina Amulet
www.VitalDiet.ro , produse fara gluten

Toate ingredientele sunt asigurate!

Te astept Marti, 29 ianuarie de la ora18.00 la 21.00 la Restaurant vegan Rawdia Sibiu, Str. Cisnadiei nr 8.
Investitie: 200 lei

✍️ Pentru inscriere te rog sa imi trimiti numele si nr de telefon la adresa: teodoraczentye@gmail.com

Trainer:
Teodora Czentye Raw vegan chef,
Cu experienta in restaurantele vegane din Romania, atat ca bucatar cat si creator de retete vegane si raw vegane.

Te astept cu drag!”

https://www.facebook.com/events/233101200944768/

7. Microcurs de initiere QilinGong – “Vă invităm la “Microcursul de inițiere QilinGong” organizat în perioada 29 Ianuarie – 21 februarie.

QilinGong constă într-un ansamblu de tehnici ce au ca scop întărirea organismului, atingerea longevitătii și dezvoltarea capacităților latente ale ființei.
Tehnicile QilinGong includ o mare varietate de posturi statice sau exerciții dinamice, combinate cu modalităti specifice de respirație și concentrare mentală.

Sunteți preocupat(ă) de întrebări cum sunt următoarele?:
-Ce inseamnă să ai grijă de viața ta și cum poți face acest lucru mai eficient?
-Cum poți să îți cunoști cu adevărat corpul și să ai mai bine grijă de el?
-Ce caracteristici are energia corpului și cum o poți dirija?
Răspunsuri la astfel de întrebări și multe altele puteți obține la acest curs de QilinGong.

• Cine poate să participe la acest curs?
QilinGong-ul poate fi practicat de persoane cu varsta cuprinsă între 8 și 75 ani și cu o stare de sănătate bună.

• De ce să veniți la acest curs?
Câteva din efectele imediate ale practicii de qigong sunt:
-reducerea nivelului de stres
-creșterea vitalitătii și a tonusului general
-creșterea imunității
-îmbunătățirea funcțiilor respiratorii, a circulației sangvine și limfatice, a digestiei, etc.
Deși efectele cele mai bune sunt obținute prin practicarea pe termen mai lung, primul efect ușor observabil după doar 8 ședințe este creșterea elasticității tendoanelor.

Practica perseverentă conduce la echilibru și armonie în corp, creând o atitudine pozitivă, tonică și stabilă, precum și o constantă bucurie de a trăi.

•Unde? Când? Cum?
Cursul se va desfăsura la Sala Relax, de pe strada Malului, Nr 8. Structura cursului este de 8 ședințe a câte 90 de minute.
Ședințele vor avea loc de la ora 18:00 în zilele de marți și joi începând cu data de 29 Ianuarie.

•Tinuta: La acest curs este necesară o ținută lejeră, sport. Este obligatorie incălțăminte sport de interior.

• Preț: 250 lei / persoană.

•Trainer autorizat: Stanese Dana 0751242637

Înscrierile se vor face în prima ședință a cursului. Pentru mai multe informații puteți să contactați trainerii. Vă asteptăm in 29 ianuarie în intervalul 18:00-19:30 pentru a lua contact cu QilinGong.

Încercați cursul QilinGong și nu veți regreta! Vă asteptăm cu drag!”

https://www.facebook.com/events/274780373217761/

Miercuri, 30 ianuarie

1. Calutul lui Harap Alb// atelier de creatie – “atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Pe vremea când căluții din povești puteau zbura ca vântul și ca gândul dintr-o împărăție în alta, a luat naștere și povestea lui Harap Alb. Inspirați de spectacolul „Harap Alb” care se joacă la #TeatrulGong, în weekend-ul 26-27 ianuarie (https://bit.ly/2EHZtjh) vom crea din diverse materiale din atelierul de croitorie al teatrului, cei mai nărăvași căluți.

În cadrul atelierelor de creație din fiecare joi descoasem misterele din lumea teatrală. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de aproape 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

**
Bilete online: https://bit.ly/2DJgWUh

Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

https://www.facebook.com/events/583066502129664/

2. Terapia prin tricotat – incepatori  – “❄️La cererea mai multor persoane, îmi propun sa ofer mai mult timp și sa ajut persoanele care sunt la început de drum in arta tricotatului.

Astfel, in prima ședința vom discuta despre:
🧶 Montarea ochiurilor (10-20 ochiuri);
🧶 O tehnica de tricotare (punctul leneș).
La final, vei avea primele ochiuri montate și 1-2 sau mai multe rânduri tricotate.

❄️Cui se adreseaza?
Adulti- incepatori
Copii- cu varsta 7 ani +

❄️De ce ai nevoie?
Fire și andrele 🧶 și multă bunadispozitie
Dacă nu te pricepi la alegerea lor, in cadrul atelierului vor fi disponibile, contra cost, diverse tipuri de fire și andrele necesare pentru inițiere.

👩‍💼Indrumator: Nicoleta Ban- mama, antreprenor, trainer acreditat ANC si pasionata de arta tricotatului.

💰Care este investiția Dvs?
✅Prețul unei ședințe este de 35 lei/ pers. + consumația efectuată la barul locatiei.
✅Preț mamă- fiică-> 50 lei/ ședința
✅Abonamentul lunar (4 ședințe) este de 120 lei/ pers sau 180 lei/ mama-fiica, dacă este plătit in avans.
⚠️In cazul in care lipsești la o ședința, costul acesteia poate fi recuperat cu următoarea ședința.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rog mult sa ma contactati prin mesaj sau la nr de telefon 0722.450328″

https://www.facebook.com/events/543511586131559/

3. Imaginea de sine – “Ce?
Imaginea de sine – un concept larg care lasă amprente în viața ta, în relația cu tine și cu ceilalți!

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/p4NuWitG1lcjnvwK2

Află la atelier cum se formează, cum se deformează, cum se recuperează!

Cu cine?
Cu Andrei Pătrîncă – medic specialist psihiatru, consilier analitic existențial

Când?
30 ianuarie, 19:00-20:30

Unde?
Hug The Plate

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/p4NuWitG1lcjnvwK2
Contribuția pentru participare este o donație minimă de 20 lei.
…………………………………………………………………………………………..
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou – ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!

Vrei să fii meșter? Scrie-ne un e-mail la echipa@incubator107sibiu”

https://www.facebook.com/events/215020492723447/

4. Music Joy – Sharing the Joy of Music – “Program Pre-kindergarten by All4Joy

#all4joy te invită la programul educational “Music JOY” (copiii 1an-2,5 ani)
Muzica dezvoltă abilitățile de vorbire, precum și abilitațile de citit, facilitând alfabetizarea. Si de aici încep întrebările…
* În ce mod ritmului și tonului muzicii pot spori dezvoltarea copiilor de la naștere până în copilăria mijlocie?
* Care este impactului muzicii asupra creierului și dezvoltării senzoriale, precum și asupra aptitudinilor sociale și academice?

Parcurge impreuna cu copilul tau activități educative, insotit de un trainer si de o gasca de pitici. Timpul petrecut impreuna va fi unul distractiv si plin de surprise.

DE CE acest program?
* Poți lua parte la integrarea copilului tău la activități prekindergarden, oferindu-i tot sprijinul tău emotional.
* În primii ani de viață se pun bazele dezvoltării fizice, intelectuale și emoționale. Si noi, părinții, vrem să oferim copiilor mediul propice de dezvoltare.
* Susținem și stimulăm dezvoltarea cognitivă și motrică, deprindem ritmuri și culegem beneficile muzicii.

CÂND?
in fiecare miercuri incepand cu 23 ianuarie 2019, în intervalul 18:10-19:00
UNDE?
Sediul #all4joy Str. Neppendorf, nr. 2, Vila 10 #sibiu
CUI se adreseaza?
Exclusiv copiilor a căror vârstă este cuprinsă între 1an-2,5 ani, însoțiți de un părinte.

CU cine?
Irina Luca –trainer și psiholog

Pentru o desfășurare optimă ne adresăm unui număr de 5 copii împreună cu părintele.

ÎNSCRIERI: 0752992698 – Irina
COSTURI: Prima sedinta DEMO GRATUIT

Contactează-ne pentru a rezerva un loc!”

https://www.facebook.com/events/245262996366251/

5. Seara de Oscar la ESTE Filmul de Miercuri – “Miercurea viitoare vă așteptăm cu un nou film de excepție, de data aceasta un câștigător de Oscar. Nominalizat de 3 ori și câștigător al Oscarului pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, filmul îl are într-unul din rolurile principale pe Sebastian Stan, faimosul român de la Hollywood.
Proiecția va avea loc miercuri, 30 ianuarie, de la ora 20.30, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Sinopsis:
”Eu, Tonya” spune povestea patinatoarei Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, de două ori laureată a Olimpiadei. Numele său a ajuns însă în presa internaţională şi datorită unui scandal imens petrecut la Olimpiada din 1994, când oponenta sa directă a fost atacată şi rănită în timpul unui antrenament. S-a dovedit apoi că agresorul fusese aganjat de soţul patinatoarei, Harding fiind apoi eliminată din competiţie.

”Eu, Tonya” este povestea uneori absurdă, alteori tragică, dar şi comică a celei care s-a situat în centrul celui mai mare scandal din istoria acestui sport.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari / copil sub 10 ani) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-film-i-tonya?hall=cinema-3d-sibiu) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Cine Europa.

Informare rating: 15+ cu Acordul Părinţilor.”

https://www.facebook.com/events/410857676326919/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: