parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

16 evenimente umanitare din Sibiu in luna decembrie pentru ca … daruind vei dobandi

on December 7, 2018

advent-calendar-2900406_1920.jpg

Cred că în esență toți suntem buni și ne dorim să facem fapte bune. Dar de prea multe ori ni se întâmplă să fim prinși într-ale noastre, în griji, în gânduri despre ce și cât mai avem de făcut până bifăm tot ce aveam pe lista de to do. Iar în luna decembrie lista asta crește considerabil pentru că avem a ne gândi la cadouri pentru cei dragi, la curățenia pe care o avem de făcut, la ținutele din zilele de sărbătoare, la ce vom pregăti pentru aceste zile, la serbări, Secret Santas la job sau în familie și lista sigur continuă pentru fiecare. Da, suntem copleșiți de treburi și ne străduim să le facem pe toate cât mai bine.

Pe deasupra știm că ar fi frumos să facem și niște fapte bune, că doar e luna în care ni se cere să fim mai buni, mai darnici, să ne gândim și la cei de lângă noi, măcar în perioada asta a anului. Toate bune și frumoase dacă am avea timp pentru asa ceva, nu? Dar știți că de fapt “lipsa timpului înseamnă lipsa priorităților”(Tim Ferriss).

Ca să fie mai ușor pentru toți, am grupat în acest articol toate evenimentele caritabile sau umanitare, cum vreți să le spuneți, pe care le-am găsit în orașul nostru. Și avem aproape în fiecare zi câte un loc în care putem merge pentru a face o fapta bună în perioada 08-20 decembrie. De regulă sunt spectacole caritabile, dar și târguri cu vânzări de obiecte ce pot fi cadouri pentru cei dragi. Ideea e că  din lista asta lungă cu 16 evenimente puteți găsi cu ușurință unul care să vă fie pe plac și la care să puteți ajunge.

Înțeleg totuși că e greu printre toate cele enumerate mai sus să mai strecurăm și activități caritabile; de ce să ne facem timp pentru asta, de ce să fie asta o prioritate pentru noi? Am să vă dau eu câteva motive:

1. Pentru că e mai distractiv decât credeți să facem fapte bune. În zilele noastre a devenit atât de simplu să ne aducem contribuția la ceva frumos! Cei care organizează evenimentele caritabile de obicei se gândesc la timpul celor care participă la acestea și le concep astfel încât să fie win-win pentru toată lumea. În selecția de evenimente de mai jos veți găsi spectacole de dans, de muzică, expoziții de artă, demonstrații de arte marțiale, concursuri de alergat, piese de teatru, povești spuse altfel, așadar multe evenimente pe gustul fiecăruia. Când vreți să luați o pauză și să participați la un eveniment, alegeți (și) unul caritabil. Pe lângă distracție, faceți și un lucru bun! 2 în 1! 🙂

2. Pentru că e mai ușor decât vă imaginați să faceți viață mai frumoasă pentru anumite categorii defavorizate. Dacă nu puteți ajunge la spectacole, nu-i nimic! Puteți măcar dona cât vă lasă inima și buzunarul pentru unele cauze. Aveți și posibilitatea asta care nu presupune drumuri, căutări de cadouri sau alte eforturi în plus. Cu doar câteva click-uri puteți dona în contul unor asociații care se străduiesc să ofere o viață mai bună celor care au fost poate mai puțin norocoși decât noi.

3. Pentru că puteți îmbină utilul cu plăcutul. Unele evenimente sunt concepute astfel încât să puteți achiziționa cadouri pentru cei dragi, iar fondurile obținute sunt direcționate spre diverse cauze. Vedeți din nou ce vi se potrivește.

4. Pentru că sentimentul pe care îl aveți atunci când faceți o faptă bună este garantat unul care vă va încânta, vă va aduce un altfel de bucurie pe care o veți prețui și o veți ține în inima voastră. Nu zic să mergeți la toate, e evident că n-aveți cum, dar alegeți măcar 2-3 evenimente din cele propuse. Sau măcar unul!

5. Pentru că în spatele fiecărui eveniment, pe lângă cei ajutați, sunt cei din asociațiile sau organizațiile umanitare care au muncit pentru ca toată lumea să aibă de câștigat din experiența asta. Și nu credeți că e muncă ușoară! Dar recompensa pentru ei e tocmai prezența noastră, e feeling-ul acela de lucru bine făcut, care aduce bucurii pentru toți cei implicați în poveste.

Motive pentru a face bine ar mai fi multe, dar mă opresc aici. Sper să găsiți și să auziți acel loc din inima voastră care vă șoptește să faceți bine. Și să nu amânați, să nu vă gândiți că vor face alții (dacă toți am gândi așa, nu s-ar mai înfăptui nimic), că poate alții au mai mult timp sau mai mulți bani și poate le pasă mai mult pentru că viața lor e mai bună. Aici nu e vorba de cine are mai mult sau mai puțin, ci de dorința de acționa, de a face un bine.

Știu că putem și că fiecare avem în noi scânteia aceea de bunătate și dorința de a schimba lumea în bine cu puținul nostru. Hai să facem împreună mai mult!

Mai jos veți găsi evenimentele pe zile și linkul spre pagina de facebook unde veți vedea toate detaliile de care aveți nevoie, deși am inclus și eu descrierile evenimentelor, însă pentru informații legate de ora exactă ori de locație, consultați pagina de facebook a evenimentelor- este posibil să apară și modificări, de aceea această recomandare.

Sâmbătă, 8 decembrie  –  Începem cu 3 evenimente într-o zi: un târg la care putem găsi cadouri pentru cei dragi, făcând totodată o faptă bună, un bal în  cinstea voluntarilor Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu care au nevoie de echipament special și un concert de colinde caritabil pentru proiectele Asociației Acord !

1. Târg caritabil de Crăciun – “Mai multe asociații din Sibiu (Animal Life Sibiu, Crucea Rosie Sibiu, Fundatia Polisano, Diakoniewerk, Tonal si Asociatia Femeilor din Sibiu) vă invită pe date de 8 Decembrie la Târgul de Crăciun Caritabil unde puteți să vă achizionați cadouri de Crăciun pentru cei dragi, susținând astfel cauzele noastre umanitare și primind Crăciunul așa cum se cuvine: cu fapte bune pentru cei de lângă noi”

Vă așteptăm începând cu orele 10.00 la Forumul German, până la orele 18.00.”

https://www.facebook.com/events/355404068362026/?ti=cl

2. Balul Ambulantei – “La 100 de ani de la Marea Unire, haideți să ne unim cu toții să facem fapte bune la Balul Unirii (Voluntarilor)!
Suntem recunoscători pentru faptul că încă mai există oameni cu suflet mare și, pe lângă faptul că vor avea locul rezervat în Rai, vrem să-i cinstim așa cum se cuvine aici, pe Pământ. Este vorba despre voluntarii Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, care salvează vieți zilnic. Primesc, uneori, mulțumiri, zâmbete sau dispreț.
S-au obișnuit cu acest lucru și nici nu vor mai mult, vor doar să ajute cât pot ei de bine.
Noi, cei de la SAJ Sibiu nu le putem oferi prea multe, decât contract de voluntariat, cunoștințele noastre și un loc unde să se simtă apreciați.
Ca să poată urca pe ambulanță au nevoie de echipament special, pe care instituția nu-l poate susține!
Așadar, te invităm la Balul Ambulanței să dai o mână de ajutor pentru a îmbrăca 100 de voluntari. Cei vei primi în schimb? Distracție, un curs de prim ajutor calificat organizat de voluntarii Asociației De la Noi pentru Noi Ambulanța Sibiu și speranța că vei fi pe mâini bune dacă vei avea nevoie de ajutor medical calificat.

Unde? Grand Hotel Sibiu, sala Safir.
Când? Sâmbătă, 8 decembrie 2018, începând cu orele 18.00.
Cât? 150 de lei/persoană (tichet prim ajutor inclus)
Cum? Cu voie bună și sufletul deschis.
De ce? Pentru că vrei ca tu, cei dragi și chiar cei pe care nu-i cunoști, să aibă o șansă la viață.
Ținută? Cum vrei tu să vii îmbrăcat încât să faci cinste Marii Uniri.

Rezervări la telefon 0747.415.102.

https://www.facebook.com/events/187804088793053/

3. Concert caritabil – “Evenimentul va avea loc la Biserica din Groapa de pe strada Justiției nr 5-7 ora 18.00
Programul spectacolului:
-Cvartetul Intermezzo, solist
Tenorul Aurel Macovei, .
-Actrița Gabriela Neagu de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu.
-Corul de copii clasele primare, de la Școala Regina Maria sub conducerea doamnei Învățătoare Delia Pastrama.”

https://www.facebook.com/events/743890472655152/

Duminică, 9 decembrie – Asociația de Poveste face lucruri minunate pentru copiii din centrele de plasament oferindu-le experiențe de viață, amintiri și bucurie. Dacă nu puteți ajunge la evenimente, puteți face bine și de acasă donand pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Am inclus acest eveniment duminică, însă donațiile se pot face oricând până în 27 decembrie. Dar nu amânați pentru că știți cum e.. lucrul amânat s-ar putea să rămână nefăcut.

Asociația de Poveste va fi prezentă și la Festivalul Handmade Creative Buzz din weekend-ul 14-16 decembrie, oferind participanților atât obiecte handmade, cât și ateliere pentru copii.

Fii parte din poveste – “De ce iubim sărbătorile de iarnă? Pentru că e perioada din an în care cu toții revenim acasă și petrecem timp alături de cei dragi. Ne dorim să le oferim și copiilor instituționalizați motive să aștepte cu drag această perioadă.

Copiii au nevoie nu doar de jucării, de haine și de dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, de atenție și de experiențe care să contribuie la formarea lor.

Cu toții ne dorim să oferim un strop de bucurie în această perioadă a anului. De ce să nu o facem într-un mod cu adevărat important și de impact?

De aceea, și anul acesta ne dorim ca Moș Crăciun să vină la cei 170 de copii și tineri din centrele de plasament cu alt fel de cadouri: amintiri de poveste despre distracție la patinoar și petreceri prin care să sărbătorească reușitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociației.

Costul unei ieșiri la patinoar este de 40 lei pentru fiecare copil și include transportul la patinoar, biletul de intrare și taxa de închiriere patine.

Pentru organizarea petrecerilor în afara centrelor de plasament costul este de 50 lei pentru fiecare copil, reprezentând transportul, închirierea locației, pizza, suc și tort.

Ajută-ne să le împlinim visurile! Donează urmând link- ul:

http://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7204

https://www.facebook.com/events/1956275861341612/

Luni, 10 decembrie – Luni avem chiar 2 evenimente la care putem participa: unul care strânge fonduri pentru sprijinirea educației copiilor, celălalt pentru susținerea procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Fiecare eveniment ne propune o varietate de experiențe atractive. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește!

Detaliile le găsiți mai jos:

1. Campania “Credem în tine

 “Gală umanitară cu scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea educației copiilor.

„Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN, încheie, pentru al 7-lea an consecutiv, campania intitulată “Credem În Tine!” cu o gală umanitară dedicată strângerii de fonduri, la care participă şi Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”.

Spectacol realizat de Radu Nechifor.

Artiști:
Radu Nechifor,
Anca Mărginean,
Mihai Teaca

Invitati speciali:
Organizatia Tinerilor din Sibiu,
PAULA SELING

Prezentare:
Nicolle Stănese

Biletele se pot achizitiona de la Sala Thalia, începand cu 3 decembrie, între orele 17:00-19:00.
Preț bilet: 25 RON
Informații: 0746626974

Vă asteptăm cu drag!

Pentru întrebări și sugestii vă stăm la dispozitie la urmâtoarele adrese:
info@alexandrananu.ro
www.facebook.com/auan.ro

www.alexandrananu.ro

https://www.facebook.com/events/2371411752901560/

2. Vernisaj “Speranță prin Artă”- editia a XI a – “Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XI-a, iar Club Rotaract Sibiu și Club Rotary Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie “Dr.Gh.Preda” din Sibiu și Asociația Elijah, au plăcerea de a vă invita luni, 10 Decembrie 2018, orele 18:30, la Biblioteca Astra din Sibiu (Str. G. Barițiu, nr. 5-7), Sala FESTIVĂ, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură, desen, ceramică și articole decorative.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie din cadrul Spitalului de Psihiatrie “Dr.Gh.Preda”.

În cadrul Vernisajului, îi vom avea invitați pe artiștii din cadrul Asociației Elijah, parteneriat care ajunge la a doua ediție. Prin urmare, vom fi incantați de acordurile muzicale, admirând tablourile expuse.
Povestea emoţionantă a copiilor asociației Elijah și felul în care muzica le-a schimbat viaţa, face din acest eveniment unul cu totul special. Proiectul “Școala de Muzică” are nevoie de prezenţa și contribuţia dumneavoastră. pentru a continua să fie auzit și cântat mai departe, prin urmare, veți fi așteptați cu stand pentru donații.

Așa cum v-am obișnuit vă împărtășim de asemenea, câteva detalii despre partenerii noștrii de 11 ediții: Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau “terapia prin activitate” oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

Eveniement susținut și sprijinit de către Biblioteca “Astra” Sibiu și pe de altă parte de către Asociația Elijah.

Vă așteptăm să ne onorați cu prezența și să fiți încântați atât vizual cât și auditiv, prin artă!”

https://www.facebook.com/events/209082036686684/

Marți, 11 decembrie – În a doua zi a săptămânii viitoare avem spectacol de muzică și dans! Banii strânși vor merge către proiectele ce sprijină copii cu dizabilități.

Eveniment caritabil CalenDAR 2019 – “Ca în fiecare an, în semn de mulțumire, vă invităm să ne fiți alături la evenimentul CalenDAR 2019, în cadrul unui spectacol cu cântec, dans și voie bună, susținut de:
− Grupul Folcloric Doruri Sibiene
− Antonia Lorincz – muzică ușoară
− Grupul de balet şi dans contemporan de la Clubul Isteţilor
− Camelia Cosma Stoiță și Ioana Brad – cântece folclorice
− Clubul Sportiv Puma – demonstrație de Taekwon-do
− Ştefana Popa – colinde
− Forever Dance – dans sportiv
− Grupul de Muzică Tradițională Românească “Junii”
− Alte surprize minunate
La finalul spectacolului vă invităm la un bazar delicios!
Banii strânși din donații, vânzarea prăjiturilor și a calendarului, vor fi folosiți în cadrul proiectelor în care sunt incluși copiii cu dizabilități din asociație.

Evenimentul va avea loc marți, 11 decembrie 2018, ora 18, în Sala Teatrului GONG – Parter.

Vă așteptăm cu drag!”

https://www.facebook.com/events/1177396802411371/

Miercuri, 12 decembrie – Din nou avem spectacol de muzică și dans. Fondurile strânse sunt pentru reabilitarea Palatului Copiilor Sibiu.

Aripile Sperantei – editia a 3-a – “Asociația „Domy Music Star” în colaborare cu Palatul Copiilor Sibiu in parteneriat cu Asociația Pro Palatul Copiilor , Studio canto Rodica Popa Comăniciu si Karina Dance, vă invită la editia a 3-a a evenimentului „Aripile speranței” ce va avea loc în data de 12 decembrie 2018, ora 18.00 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în sala festivă corp A.
În cadrul evenimentului veți putea asista la un spectacol de muzică și dans și să participați la tombola organizată (10 lei/bilet).
Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi donate Palatului Copiilor Sibiu în vederea continuarii lucrărilor de reabilitare la noul sediu, din strada Henri Coandă nr. 51.”

https://www.facebook.com/events/288654878449041/?ti=cl

Joi, 13 decembrie – Haideti la alergat pentru a da o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive!

Marea MosmondealaClubul Sportiv Comunitar Sibiu vă prezintă Marea MOȘMONDEALĂ, sau fuga cu moși – ediția I.

🎅 Ne-am hotărât să umplem Sibiul și Targul de Craciun din Sibiu de moși. 🎅

🏃‍♂️🏃‍♀️ Mai exact, ne adunăm vreo 200 de persoane, ne deghizăm în moși și preț de vreo 3 km, cu startul din Târgul de Crăciun, vom alerga sau ne vom moșmondi, cu zâmbetul la purtător, prin centrul Sibiului, într-o cursă necronometrată, plină de lumină și de muzică, pentru a face bine.

❤️ Scopul acestei curse este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc. 50 % din taxă va fi donată Asociației Diakoniewerk International pentru achizitionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu nevoi speciale.

Pentru înscrieri accesați următorul link:
➡️ https://goo.gl/edezGb

Pentru mai multe informații despre competiție:
➡️ https://goo.gl/c8me5f

Mulțumim pentru susținere, Asociatia Events For Tourism, organizatorul Targului de Craciun din Sibiu 2018.

https://www.facebook.com/events/287431101880333/

Vineri, 14 decembrie – Cei de la Refresh strâng cadourile din cutiile de pantofi. Din câte am văzut, este vorba de o strângere paralela pe lângă cea realizată de cei care au inițiat Shoebox. Oricum ar fi, e binevenită. 🙂 Eu le-am inclus pe ambele pentru că îmi par acțiuni distincte.

The Refresh Shoe box – “In perioada 01 – 15 decembrie 2018, te invităm să ni te alături în proiectulShoeBox 2018 – Cadoul din cutia de pantofi! 🎁
———————
Poți aduce un #cadou (sau mai multe chiar), într-o #cutie_de_pantofi, într-una din locațiile TheRefresh din Deva, Orăștie sau Sibiu. 🎁
———————-
Anul trecut, l-am încheiat, alături de voi, cu multe cutii, dăruite multor copii. Suntem convinși că și în acest an vom bucura, tot împreună cu voi, multe suflete frumoase de #copii_nevoiași. 🎁
#ShoeBox2018

https://www.facebook.com/events/275694373151179/?event_time_id=275695446484405

Sâmbătă, 15 decembrie – un eveniment pentru cei mai tineri și neliniștiți care merg prin cluburi :). O trupa care susține proiectele Asociației We help Sibiu.

Concert caritabil Suburbia 11 – “Nu suntem noi cei mai sentimentali, dar am întâlnit niște oameni care fac următoarele chestii pentru copiii din familii sărace:
– îi ajută să își facă temele
– îi învață să se spele pe dinți
– le oferă o masă caldă atunci cînd au nevoie
ceea ce noua ni se pare important.

Iar pentru asta vă chemăm sămbăta viitoare la concert, ca să îi ajutăm pe oamenii ăștia să facă în continuare toate lucrurile care pentru orice copil pe care îl cunoașteți sunt normale, dar pentru mulți alți copii sunt o raritate.

Tu doar trebuie să vii și să te distrezi sămbără 19 decembrie la Aqua club., iar toți banii strânși din intrarea la concert vor merge către proiecteleAsociatia WeHelp Sibiu, care face toate lucrurile astea mișto. Bun motiv să mergi la un party, nu? 😃

Începem la 22:00, iar după facem și after-party și tot ce trebuie.
Intrarea pe bază de donație, de la 20 de lei (sau cât te lasă inima).”

https://www.facebook.com/events/577304932727224/

Duminică, 16 decembrie – Un eveniment pentru iubitorii de artă care vor să susțină un caz umanitar al Fundației Un copil, o speranța.

Together we art – Vă invităm Duminică, 16 Decembrie ora 18:00 la PIANO, la evenimentul nostru caritabil “Together we art”. Ne vom bucura de un concert de voce, vioara și pian alături de Claudia Jinariu și de Andrei Oltean și vom licita cele două tablouri pictate de Trif Alin și Horațiu Bota, pentru a susține un caz umanitar din cadrul centrului Fundația Un copil, o speranța.

Licitația fiecărui tablou va începe de la suma de 400 Ron, iar cei care doresc, pot face donații în seara evenimentului.

https://www.facebook.com/events/309126673037133/

Luni, 17 decembrie – Asociația We help Sibiu colectează cadoul Shoebox zilnic la Auchan. N-am găsit un eveniment separat pentru asta, dar am să vă las link spre pagina de facebook a asociației unde puteți urmări progresele înregistrate în această campanie și schimbările ce apar. De asemenea, mai las un link spre site-ul oficial shoebox unde puteți citi detalii despre acest proiect.

https://www.facebook.com/www.wehelp.sibiu.ro/

https://www.shoebox.ro/2018/11/19/start-shoebox-2018/#.XAsKPNSLRnK

Marți, 18 decembrie – un spectacol caritabil care va fi prezentat de micile balerine.

La vita e bella/Viata e frumoasă – Spectacol caritabil de Crăciun – “Frumusețea oricărei arte are la bază iubirea și dăruirea cu care atinge suflete.

Și de această dată, le reamintim copiilor noștri că fiecare dintre noi trăiește nu doar pentru sine, ci și ca parte importantă dintr-un întreg numit “conștiință comună”, în care orice mâna întinsă poate atinge și face posibil Raiul altcuiva.

Un nou spectacol caritabil vă va fi prezentat, așadar, cu dragoste, de către balerinele/balerinii mici și mari de la StArt Ballet Studio, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene Astra (intrarea pe bază de invitație).

Prin muncă, iubire, recunoștință, grijă față de ceilalți, altruism și bucurie, celebrăm VIAȚA.

Pentru că viața e frumoasă 🤗💃🔔🌲🎂🎈🎁”

https://www.facebook.com/events/2109909202363143/

Miercuri, 19 decembrie – Din nou spectacol caritabil de teatru și târg handmade, de data asta în Cisnădie în scopul strângerii de fonduri pentru copiii din centrele de plasament.

Daruim si Ajungem Mari – Targ caritabil de Craciun – “Vino la târgul caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” și susține educația copiilor din centrele de plasament din Sibiu!

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că și anul acesta ne dorim să le facem un cadou mult mai important:: amintiri și experiențe frumoase alături de voluntarii Ajungem MARI din Sibiu. Fondurile strânse se vor transforma în ieșiri, ateliere educationale și creative, excursii, cursuri vocaționale și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Vă așteptăm miercuri, 19 decembrie, începând cu ora 19:00 la Casa de Cultură Cisnădie, împreună cu cei dragi, să vă bucurați de produsele hand-made pe care vi le pregătim și de spectacolul caritabil de teatru “Farsa jupânului Pathelin”, organizat de Foaia Culturală și de Casa de Cultura Cisnădie. Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament să ajungă oameni MARI, responsabili și independenți.

Magia este garantată 🙂
_____________________________
Despre Ajungem MARI:

Ajungem MARI este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația a peste 2000 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din București și 25 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1300 de voluntari.

Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom.

www.ajungemmari.ro // office@ajungemmari.ro

https://www.facebook.com/events/450654698796995/

Joi, 20 decembrie – Un eveniment al asociației umanitare “Dare to care”

Dăruim de Sărbători – “Povestea din spatele acestui eveniment începe astfel:
La doar câțiva kilometrii de Sibiu, într-o casă mare și primitoare din satul Cornățel, 16 copii și-au găsit propria familie.
Familia aceasta nu are însă un nume ca toate celelalte familii și nici nu este una obișnuită pentru că “umbrela” sub care micuții și-au găsit adăpost de ploaie, ninsoare și vânt, poartă numele Asociației Umanitare “Dare to Care”.
Evenimentul va avea loc în data de 20.12.2018, iar accesul se face pe bază de bilet, ce se poate achiziționa la fața locului – preț bilet 10 lei.
Vă așteptăm cu drag!”

https://www.facebook.com/events/272209216828246/

 

Sursa foto: pixabay.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: