parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

#9 Activitati de facut, locuri de vazut, bine de stiut – Saptamana 22 – 28.11.

on November 21, 2018

sibiu-3642749_1920.jpgDacă vă întrebați ce planuri să vă faceți pentru săptămâna 22 -28.11., s-ar putea să vă fie de folos această listă a evenimentelor din orașul nostru. Rubrica se adresează cititorilor din Sibiu sau celor care sunt în trecere prin Sibiu. M-am gândit să creez un loc în care se reunesc cele mai multe evenimente dedicate copiilor și părinților ce vor avea loc în orașul nostru în decursul unei săptămâni. Am spus cele mai multe pentru că sigur nu am cum să le cuprind pe toate și nici nu-mi propun asta. Voi adăuga atelierele și evenimentele pentru copii, dar știu sigur că și noi, părinții, avem nevoie să evadăm, chiar dacă asta înseamnă poate tot un event care are legătură cu creșterea copiilor, sau alteori, o escapadă la mișcare. Așa că, veți regăsi în aceste articole și evenimente care se adresează mămicilor sau părinților, în general.

Ideea asta mi-a răsărit în minte de multă vreme și mi-am propus să-i dau curs deși mă simt nevoită să recunosc că fac asta cu ceva emoții. Sper să vă fie de folos articolul și să vă ușureze căutările de activități interesante pe care uneori le ratați pentru că poate ați uitat să vă arătați interesate de event sau pentru că nu mai știți în ce zi era. Ideea s-a născut ca urmare a căutărilor mele efervescente de evenimente. Sunt preocupată de activități, deși nu ajungem prea des unde ne propunem, pentru că …mobilizare dificilă, copii mici care nu vor să stea în scaunul de mașină, somnul de amiază, treziri cu plânsete, etc. Poate aveți habar despre ce vorbesc. Dar creștem noi și recuperăm. Până atunci, m-am gândit ca măcar să le centralizez pe toate pentru a avea o imagine de ansamblu asupra activităților pe care le-am putea face, dacă  e să se alinieze astrele și să plecăm cu bine de acasă. Și cred și sper să fie util cât mai multor mămici care vor să găsească evenimentele reunite într-un singur loc.

Postarea această va fi săptămânală, miercurea fiind ziua în care o voi publicaArticolul va conține link-uri către evenimente și o scurtă descriere a acestora (extras din event-ul de pe facebook). Dacă vreți, acesta e un fel de brief al evenimentelor, de aceea nu voi adăuga eu alte comentarii despre acestea. Mi se pare important să vă atrag atenția să nu uitați să vă înscrieți! Pentru cele mai multe activități e nevoie de acest pas. Detaliile legate de locație, oră,  vârsta recomandată, modalități de înscriere ori plată, atunci când e cazul, le găsiți în linkurile evenimentelor.

Îmi rezerv dreptul de a modifica un articol în cursul unei săptămâni, în sensul că e posibil să mai adaug evenimente noi de care nu știam la data la care am publicat articolul. 

Dacă aveți orice sugestii de îmbunătățire, adăugare a unor detalii sau întrebări, am să vă răspund cu drag cât pot de repede. Sper să vă fie de folos.

Joi, 22 noiembrie

1.Atelierul de lumânări pentru copii – un eveniment  recurent în această perioadă, respectiv 16.11. – 02.12.2018.”

Printr-o metodă străveche, cei mici vor crea lumânări colorate şi vor fi iniţiaţi în meşteşugul migălos al decorării formelor din ceară. Acest atelier dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor și favorizează interacțiunea.

Detalii aici: http://targuldecraciun.ro/copii/atelierul-lui-mos-craciun/”

https://www.facebook.com/events/253871631997802/

2. Workshop AWAREness parenting 2/6 – “Vă invităm la workshop:
“AWAREness parenting” dedicat părinților cu copii între vârste de 0 – 7 ani – partea 2/6.

De ce… ca să deveniți un model echilibrat pentru copiii dvs.
În perioada 0-7 ani ne confruntăm cu multe situații, care de cele mai multe ori ne depășesc, mai ales în ceea ce privește educația copiilor noștri sau reacțiile noastre la anumiți stimuli.
Credem că echilibrul personal, în familie și în sănătate fizică și alimentară, va face diferența mai departe în viață.
Dacă îți dorești să fii un model demn de urmat pentru copilul tău, pentru comunitatea ta, pentru societatea ta, te invităm să găsim și să cunoaștem echilibrul împreună! 🧐

Ce facem noi? Suntem partenerul dvs. în această călătorie, vă creem ambianța potrivită!

https://www.facebook.com/events/287429245437505/

3. Teatru de magie Supermagicienii Pic si Poc – Iată un eveniment caritabil.

“Dragi copii, părinți, bunici,

Hocus Pocus Trulala aduce magia în mijlocul copiilor, le aduce bucuria și exuberanța interpretării rolului de magician, le dă puteri miraculoase prin intermediul spectacolului interactiv susținut de Supermagicienii PIC și POC.

Spectacol este susținut în beneficiul copiilor care cresc în Satul SOS Cisnădie.

Recomandat copiilor începând cu vârsta de 4 ani.

https://www.facebook.com/events/1193958794104480/

4. Painting parties – “Te invităm la atelierele de pictură pentru amatori de la Art&Fun!

N-ai mai pictat până acum? Nu-i nimic! Specialistul nostru te va ghida pas cu pas și te va ajuta să transformi pânza albă într-o frumoasă pictură semnată cu numele tău! La sfârșit, pleci cu pictura acasă!

Totul este pus la dispoziția ta: șevalet‎, pânză, vopsele, pensule, șorț… pentru călătoria ta în lumea culorilor.”

https://www.facebook.com/events/743398962681543/

Vineri, 23 noiembrie

1. Painting Classes for kids – “Această serie de 10 ateliere creative este structurată ca un curs de desen și pictură, având, totodată, rolul de a oferi un spațiu de relaxare copiilor. Aceste întâlniri au menirea de a conduce copiii într-un univers creativ, unde se pot relaxa dupa școală, prin artă. Prin tehnici de pictură și desen, copiii învață să dea frâu liber imaginației, spontaneității și creativității. Învață limbajul culorilor și al liniilor, construiesc lumi și personaje și ascultă povești despre marii pictori ai lumii.”

https://www.facebook.com/events/341860099918700/

2. Panda singur, singurel – teatru de umbre + tablou scratch art – “Vă invit, dragi copilași la un nou atelier inedit: Un panda singur, singurel- unde vom avea parte de teatru de umbre apoi vom realiza un tablou folosindu-ne de tehnică scratch art .

În adâncul pădurii de ceaţă, trăieşte un urs panda singur-singurel. Îşi doreşte un prieten, dar nu ştie ce trebuie să facă. Poate că ar fi bine să urmeze exemplul celorlalte animale… O poveste amuzantă despre cum să-ţi faci prieteni, rămânând în acelaşi timp tu însuţi.
În partea a doua a atelierului , în ceea ce priveşte tema de creativitate vom face un tablou cu un ursuleț panda. Vom zgâria cu un instrument special și apoi ni se va dezvălui un personaj din poveste. Tehnica se numește “Scratch Art” și ne pune la încercare răbdarea, imaginația, creativitatea într-o manieră cromatică deosebită.
Atelier recomandat copiilor iubitori de poveste și de activităti creative – de la 5 ani in sus.”

https://www.facebook.com/events/325470231396472/

3. Coolinaria Food Show – “Culinaria reprezintă o platformă gastronomică integrată regională, care se adresează atât publicului larg, cât și operatorilor economici din domeniu și producătorilor locali și regionali.

• Culinaria Expo – Expoziţia din cadrul Culinaria oferă atât consumatorului individual, cât și operatorilor economici din domeniu oportunitatea de a se întâlni, de a-și prezenta produsele, de a semna contracte și de a-și dezvolta modalităţi de promovare a produselor prin însuşi colaborarea cu entităţi economice naţionale şi internaţionale.

• Culinaria Talks – O serie de workshop-uri, pe teme de interes, susţinute de către figuri marcante din zona gastronomică locală și regională, menite să ofere tuturor participanţilor prezenţi informaţii structurate. GastroTalk-urile vin cu un plus de cunoștinţe și fac posibilă crearea de legături de afaceri între producătorii locali și companiile care operează în industria alimentară.

• Culinaria Tastings – Sesiuni de degustarea a diverselor preparate.

• Culinaria Hub – Evenimentele organizate în cadrul Culinaria Hub sunt destinate educării operatorilor economici și a producătorilor despre importanţa prezenţei pe piaţa locală și modalităţi eficiente de promovare a produselor. În ateliere sunt prezentate consumatorilor atât instrumente de promovare cât și modalităţi de certificare și protejare a business-ului.”

https://www.facebook.com/events/281589349134876/

Sâmbătă, 23 noiembrie

1. Aventurile lui Pinocchio Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Daca sâmbătă nu puteti ajunge, poate duminică se aliniază astrele.  Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian, este autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” (ro.: „Aventurile lui Pinocchio”). Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Să nu-l uităm însă şi pe greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează şi asupra voastră, dragi copii, şi vă îndeamnă să fiţi buni şi ascultători.
„Pinocchio” a fost tradus în mai toate limbile moderne şi este una din cele mai îndrăgite cărţi pentru copii ale literaturii mondiale.

https://www.facebook.com/events/1943772898991800/

2. Ziua Portilor Deschise Decathlon Sibiu – Pentru tine, pasionatule de sport, cel care până acum ai venit în magazin pentru a testa și cumpăra produsele noastre, te invităm, ca pentru o zi, să devii membrul echipei Decathlon.
Vei avea posibilitatea să cunoști echipa care până acum te-a ajutat să-ți alegi echipamentul potrivit, să cunoști magazinul așa cum nu l-ai mai văzut și să descoperi procesele noastre prin care produsul tău favorit ajunge la raft.
Te așteptăm sâmbătă, în magazinul Decathlon Sibiu, de la ora 11:00 pentru a participa la evenimentul nostru.
Înscrierile se pot face online, pe link-ul de mai jos dar și la recepția magazinului.

https://www.facebook.com/events/304259613754456/

3. Atelier de creație cu lână – Șezătoarea mămicilor

“Sezătoarea Mămicilor” revine la Sibiu cu un nou atelier de creație cu lână. De această dată vom decora globuri din lână. Aceste globuri pot avea dublu rol: decorativ și jucării.

Copiii pot fi implicați în această activitate prin alegerea nuanțelor ce vor fi împâslite pe glob sau dacă sunt mai mari (+7 ani) iși pot decora propriul glob de Crăciun.

Tehnica de lucru va fi împâslire cu acul de filtuit. Acest ac este foarte ascutit și nu este recomandat copiilor mai mici de 7 ani.

Scopul acestui proiect este dezvoltarea personală și socializarea mămicilor din comunitate și bineînțeles buna dispoziție a copiilor.

https://www.facebook.com/events/561292337664003/

4. Atelier de pictură pe lemn -“Sâmbătă, 24 noiembrie de la 12.00, vă invităm să descoperiți bucuria picturii pe lemn, într-un loc special, înconjurat de natură și tradiție.

Adina Postatny, artist din Sibiu cu o experiență de peste 15 ani în pictura transilvăneană, ne va împărtăși o parte dintre secretele acestui meșteșug plin de culoare.

Locurile sunt limitate și vor fi distribuite pe principiul primul venit, primul servit. Accesul copiilor este permis, iar vârsta minimă este de 7 ani, copiii vor trebui însoțiti de părinți (cel mai bine veniți împreună). Prețul plătit de copii este de 40 de lei.

https://www.facebook.com/events/1745037785608600/

5. TEDx Sibiu 2018 – Mind the gap – Din câte știu eu este sold out. “TEDx revine în această toamnă la Sibiu!
Pe 24 noiembrie ne dăm întâlnire la Teatrul GONG pentru a descoperi idei care merită răspândite mai departe!

Urmăriți pagina de Facebook TEDxSibiu sau www.tedxsibiu.com pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

TEDxSibiu este un eveniment non-profit, care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității. Inovator și îndrăzneț, TEDxSibiu reprezintă locul unde vrem să oferim noi perspective, să redefinim idei împreună și să provocăm participanții să iasă din zona de confor

https://www.facebook.com/events/2122612021337692/

6. Balul de la Sibiu – Ediție specială de centenar – “Va invităm la o ediție specială a Balului de la Sibiu, dedicată Centenarului României. Vom îmbina eleganta cu tradiționalul, vom sărbători împreună unul dintre cele mai frumoase momente din Istoria României.

Va invităm să luați parte la o seară magică, cu muzică de calitate, dans și socializare.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care doresc să cineze într-o locație de excepție și se bucure de atmosfera deosebită, cu muzică de calitate. Nu trebuie să fii mare dansator.

Ținută de seară – Este necesară o ținută elegantă, de seară.
Nu este obligatoriu să vii cu frac sau papion și nici cu rochie de gala.
Dacă ești băiat poți veni în costum iar dacă ești față poți veni cu orice rochie în care te simți bine.
Nu este permisă ținută casual gen blue jeans, adidași, tricou, etc.

https://www.facebook.com/events/2203063600019099/

Duminică, 25 noiembrie

1. Felicitare pentru Mos Craciun -Atelier de creatie –“Începând cu luna noiembrie invităm toți copilașii să participe la atelierele de creație Crăciunul copiilor, unde vom confecționa ornamente și decorațiuni care ne vor înfrumuseța casa și brăduțul.
Primul atelier îi este dedicat lui Moș Crăciun, căruia îi vom confecționa o felicitare pop up!”

https://www.facebook.com/events/488034098355792/

2. Eat Local Gourmet Brunch Sibiu – “Duminică, 25.11.18 – ora 11:00 dimineața, Restaurant Pasaj

Brunch de toamnă și iarnă cu gusturi și ingrediente însoțite de povești de cultură gastronomică din zona Sibiului. Produse locale și rețete din sudul Transilvaniei.
Începem la ora 11:00 și mâncăm împreună până la ora 14:00. Printre bucate lansăm și un apel de gazde pentru evenimentele de cultură gastronomică din 2019 din seria Transilvanian Brunch și vorbim despre specificul zonei.

Rezervări online pe www.eat-local.ro “

https://www.facebook.com/events/494414747745960/

3. Micul Print -Spectacol pentru oameni mari – “„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.”

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.
Laboratorul de creație: imaginația.
Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.”

https://www.facebook.com/events/1985586534828805/

Luni, 26 noiembrie

1. 1 an de întâlniri art terapeutice. Roluri. – Vârstă 6+

De mai bine de 1 an ne întâlnim împreună lună de lună, copii și adulți din centrul de plasament și comunitatea sibiană pentru a fi ÎMPREUNĂ și pentru a învața cât mai multe despre noi înșine.

Suntem tare recunoscători pentru sprijinul primit din partea tuturor celor implicați: voluntari, organizatori, familii, copii, susținători, într-un cuvânt OAMENI.

Și cum să sărbătorim mai bine decât printr-o tema care ne aduce în prim plan, diferitele roluri, valori, calități personale, pe care noi le exercităm în fiecare zi în interacțiunea cu ceilalți oameni?!

Așadar ne vom concentra pe realizarea unor MĂȘTi individualizate, iar apoi vom încerca să punem în spațiu o mică scenetă.

Va așteptăm cu entuziasm și dorința de explorare să va petreceți, de această dată 3 ore jumătate împreună cu noi. Vom lucra, vom sărbătorii și vom mânca împreună! 🎂

Dacă puteți să aduceți cu voi cartoane tăiate dintr-o cutie (format A5 maxim A3, nu necesită să aibă forme definite!!!) asta ne-ar ajută mult. Mulțumim!🎨🎭

Asociația De Poveste în parteneriat cu Art’Nativ propune continuarea proiectului Sibiul De Poveste în ceea ce privește integrarea copiilor din centrele de plasament în comunitate, sub forma întâlnirilor art terapeutice.

https://www.facebook.com/events/1211151585698643/

2. Martorele tăcute vorbesc – “Din 25 noiembrie până pe 10 decembrie sunt declarate 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii. A.L.E.G. invită jurnaliștii, reprezentanții instituțiilor cu responsabilități în domeniu și trecătorii la o seară de veghe cu mesaj răsunător ce susține dreptul femeilor de a trăi fără violență.

Gestul simbolic de aprindere a lumânărilor aduce un omagiu, dar și o speranță pentru un viitor în care nu mai închidem ochii în fața semnelor de abuz pe care le vedem pe stradă, pe scara blocului sau în familie, nu mai rămânem nepăsători și nu ne mai lăsăm intimidați de rușine sau frică.

Pentru multe femei din România, violența domestică nu este o știre de senzație, ci realitatea cu care se confruntă zilnic. Tăcerea legată de acest abuz transformă de multe ori femeile în statistici sumbre legate de numărul victimelor care-și pierd viața sau suferă fără ca nimeni să știe sau să poată interveni.

Încurajarea unei atitudini proactive din partea tuturor, precum și găsirea curajului și a propriei voci înainte de a fii prea târziu, este povestea spusă de martorele tăcute ale violenței domestice pe care le puteți găsi la event.

https://www.facebook.com/events/351728442243805/

3. Mindfulness, iubirea de sine. Timpul – “Descoperă conceptul de mindfulness, conectează-te cu prezentul, oferă atenție gândurilor și trăirilor, acceptă-le și descoperă iubirea de sine!

Fiecare seminar va aduce informații despre conceptul MINDFULNESS și IUBIREA de SINE în contextul unei alte sub-teme!

TIMPUL este o temă care te lasă sau nu să rămâi în contact cu tine!

  • Ce înseamnă mindfulness – trăiești în aici și acum?
    • Cum trăiești timpul, dar iubirea de sine?
    • Te influențează călătoria în trecut și scrierea scenariilor din viitor?

Stres și stare de bine, conștient și inconștient, alb și negru, culoare și desen, conectare cu sinele, conectare cu exteriorul, acum și aici.

Vino să descoperim beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin tehnici de:
• respirație conștientă
• meditație
• conectare cu sinele
• relaxare a corpului
• activare a resurselor interioare
• re-cadrare a timpului.

Adu cu tine haine lejere, un izopren și o păturică, pregătește-te de relaxare, lasă subconștientul să învețe tehnici și metode pe care să le practici acasă!

Seminar susținut de Codruta Rabagel – psihoterapeut integrativ, trainer și practician mindfulness – „viața ta o schimbi chiar tu, atunci când descoperi cum și de ce să te iubești pe tine; totodată, când vei învăța să te bucuri de fiecare clipă când vei porni într-o călătorie colorată!”

Călătoria vieții în aici și acum cu destinații în suflet și cu popasuri prețioase, și-o scrie fiecare, într-o stare de prezență și mai puțin în rememorarea trecutului ori în scrierea viitorului. Psihoterapia te aduce în contact cu tine și cu libertatea de explorare și alegere!

https://www.facebook.com/events/360337214537494/

4. Quiz Pub. Editia III- Imperium Live – “Care-i scopul quiz-ului?
Principalul scop e să strângem bani să punem și noi umărul la construirea primului spital de Oncologie și Radioterapie. Pentru asta am creat o campanie pe site-ul lor: https://www.bursadefericire.ro/campanii/quiz-sibiu/05kYKN8o3

Campania este activă, puteți dona, cât vreți, cum vreți, când vreți și dacă vreți. Numărul de bănuți strânși o să ne ajute pe noi, să ne gândim sau nu, la sezonul 2.”

https://www.facebook.com/events/2297784180505680/

Marți, 27 noiembrie

1. Femei puternice, femei de succes – Cea de-a treia ediție a cărții “Femei puternice, femei de succes!” va fi lansată in 27 Noiembrie la Teatrul Gong.
Culegerea de interviuri cuprinde poveștile de viața a 50 de doamne din Sibiu, femei înzestrate cu o sensibilitate aparte care ascund in interior putere, tărie și ambiție, femei care prin forțe proprii au reușit in viața și s-au impus într-o lume, care pana nu demult era doar a bărbaților.

https://www.facebook.com/events/2316571198601527/

2. Sănătatea în farfuria ta. Nutriția și reechilibrarea energetică – “Cu cine?
Cu Vasilica Silvia Neamu și Mihai-Victor Zerbes tehnicieni nutriționiști pasionați și preocupați de toate aspectele nutriției și de impactul acesteia asupra vieții. Dornici să împărtășească cu voi pasiunea și cunoștințele lor.

Cu ce?
Cu curiozitate şi dorința de schimbare, de evoluție, cu pix și caiet și cu toate simțurile active (în special cu ochii și urechile mari) !”

https://www.facebook.com/events/494163984412486/

3. Relaxare pe sunete sacre –” Va aștept cu drag la o relaxare profundă pe sunete sacre de Gonguri și boluri tibetane!

Participanții vor sta întinși la sol în timpul concertului și se vor relaxa. Pentru început vom face o meditație prin respirație, urmată de concertul de sunete sacre al Gongurilor, bolurilor tibetane, iar apoi ne vom încânta simțurile cu un ceai aromat și ceva dulce.

Gongurile produc un val puternic de sunete, aproape tangibil la atingere, care stimulează corpul fizic influențând suprafața pielii și a fiecărei celule, facilitează schimbarea stărilor de la nivelul creierului.
Suntetul și vibrația gongurilor ne ajută la:
• vindecarea noastră fizică, emoțională, mentală
• regenerarea neuronilor și interconexiunile lor, regenerarea sistemului parasimpatic
• vindecarea în plan energetic și spiritual, acolo unde fiecare dintre noi avem nevoie.

Meditația de Gong ne aduce:
• o relaxare mai accelerată, până la nivel celular
• eliberarea de multitudinea gândurilor, ne calmează mintea
• o stare de liniște, calm și echilibru interior
• reducerea tensiunii arteriale și stimularea circulației sanguine
• diminuarea anxietății și creșterea încrederii în sine
• reorganizarea benefică a energiei emoționale și a sentimentelor din structura corpului
• eliberarea blocajelor ce pot exista în corpul nostru fizic, detensionarea musculară, alinarea durerilor dacă acestea există
• echilibarea energetică a chakrelor, armonizandu-ne astfel și cu vibrația Universului.

https://www.facebook.com/events/1718980328208305/

4. Târgul de cariere Sibiu – În zilele de marți și miercuri se va desfășura târgul de Cariere Sibiu care reunește cei mai importanți angajatori ai momentului. e.on, Bosch Romania, Faurecia, Star Transmission – Oficial,Azets Insight Romania și Bertrandt. 

https://www.facebook.com/events/467155647065149/?event_time_id=528050214309025

Miercuri, 28 noiembrie

1. Pernuțe colorate – atelier de creatie – atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

**
Claudia ne propune un atelier cu pernuțe, realizate manual, din materiale reciclate, conform imaginației și creativității fiecăruia. Facem pernuțe cu fețe de animăluțe!

În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

https://www.facebook.com/events/332115607571897/

2. Christmas Food Carousel – “Cel mai vizitat târg de Crăciun din țară devine și în acest an mai atractiv, pentru că te invită la masă. Între 28 noiembrie si 02 decembrie, truck-uri colorate vor staționa în Piața Albert Huet din Sibiu și îți vor pregăti#StreetFood extraordinar și băuturi calde, într-o atmosferă de sărbătoare.”

https://www.facebook.com/events/268276057206459/

3. Un  cadou NLP pentru 2019 – La finalul anului este foarte important să îți dedici puțin timp pentru a te gândi la viitorul apropiat.

Ce anume dorești să realizezi în 2019?
Ce te-a oprit să-ți îndeplineșți anumite obiective/vise în trecut și ce te-a făcut să rămâi la stadiul de motive și scuze?
Ai sărbătorit ceea ce ai realizat deja în 2018?

“Pentru a răspunde acestor întrebări, te invităm la evenimentul NLP Cadou de anul acesta. 🙂

Ce vei afla de la acest eveniment?
Importanta de a lua o decizie
Cum să ai încredere în procesul prin care iei o decizie
Să identifici care decizii vor determina ca 2019 să fie cel mai bun an de până acum
Ce acțiuni este nevoie să întreprinzi pentru ca deciziile luate să dea valoare reală vieții tale
Ce convingeri, comportamente și gânduri au împiedicat/înfrânat deciziile pe care le-ai luat în 2018? Ce schimbări e nevoie să faci pentru ca 2019 să fie cu totul diferit, în bine
Care sunt regulile tale personale pentru a reuși?
Ce limite noi ai nevoie să stabilești, când să le stabilești și cum să le pui în aplicare astfel încât să îți sprijine deciziile cu ușurință și fără efort?
Și multe multe altele…”

https://www.facebook.com/events/893195300873616/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: