parenting cu blandete

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about” – Angela Schmindt

Impreuna dam aripi copiilor din centrele de plasament

on May 24, 2016

Toti copiii merita aripi

 

 

 

Anul acesta mi-am propus sa fac ceva pentru comunitate, sa fac altfel de lucruri, asa ca am devenit voluntar in proiectul Ajungem MARI.https://www.facebook.com/Ajungem-MARI-Sibiu-1712416132321…/… Am decis sa fac efortul de a iesi din amorteala, iar uneori a trebuit sa rup din putinul timp pentru a merge la copiii din centrele de plasament. Imi doresc sa pot contribui, chiar si intr-o mica masura, la crearea unui viitor mai bun pentru acestia. Stiu ca impreuna cu ceilalti voluntari le putem aduce bucurie copiilor, le putem insufla dorinta de a face mai mult in viata, putem sa le oferim experiente care sa ii incurajeze, sa ii determine sa devina oameni MARI.
De aceea, voi alerga pe 28 mai alaturi de atatia oameni implicati, pentru Asociatia Lindenfeld –proiectul Ajungem MARI. Daca doriti sa ma sustineti, o puteti face accesand acest link http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=2130. Donatiile se pot face pana pe 1 iulie, dar cu cat mai repede, cu atat mai bine.*:) fericit Contributia fiecaruia, oricat de mica, inseamna speranta pentru acesti copii!

Voi reveni cu mai multe detalii, probabil dupa proba de alergat. Pana atunci, sustineti va rog, cauza pentru o dezvoltare armonioasa a acestor copii!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: